By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ozbiljnoMene isto taj 7807 ubio, zalio se na njega i prihvatili. Taj ocigledno zeli malo na duzi odmor od granda
Da pogledaj u arhivuozbiljno
a sta ti glumiš ides i snimas ulokolo 24-7likovi idu po gradju kao flas policajci/lekari i ubijaju fibovce, gazu ljude ubijaju ih bez razloga
Ode ti na odmor jbgozbiljno znači strašno
DA, jer zbog osobe kao sto si ti kvare server, nije ti ovo neki server gde mozes sta hoces da radis ima neka pravila a kako ja vidim ti si toliko glup da nemozes da naucis ni jedno.a sta ti glumiš ides i snimas ulokolo 24-7
sta si mi rekoo brateee idem da se ubijem . somilica "nemozes" pišeš odvojeno nisu te u školi naučili jer nisi ni išo lolDA, jer zbog osobe kao sto si ti kvare server, nije ti ovo neki server gde mozes sta hoces da radis ima neka pravila a kako ja vidim ti si toliko glup da nemozes da naucis ni jedno.
hvala i srecna nova godina svima.
Cuti kad neznas neke stvari somilica je jedna stvar izmedju moji drugova pa zato tako pise.sta si mi rekoo brateee idem da se ubijem . somilica "nemozes" pišeš odvojeno nisu te u školi naučili jer nisi ni išo lol