Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6112
Players nickname
Duje Venom
Suspect ID
29023
Date of violation
Jan 6, 2023
Time of violation
12:52
Proofs
https://youtu.be/eaxtmmoExKk

Matej Shelby

Player
Player
Sve se vidi na snimku. Poslije kada smo se sreli momak je rekao da mu net koči nešto, no ja baš ne mogu povjerovati da nekome može toliko da koči
i da to baš ovako kao na snimku može izgledati. Unatoč tome što sam ja rekao nekim vašim kolegama da je potrebno uraditi odmah PC check momku,
oni su nastavili ispitivati da li ja imam snimak situacije, za to vrijeme on je mogao 15 puta da obriše cheat, umjesto toga već su mogli preći na stvar i provjeriti :D. Ja sam svakako mislio okačiti.
Hvala na razumijevanju i do viđenja.

Fixon Gotti

Player
Player
Decku laguje internet i jedva igra granda,toliko si propo da u areni ljude reportas. Kad shvatis da svako nema internet od 100e onda se zali.

Matej Shelby

Player
Player
Decku laguje internet i jedva igra granda,toliko si propo da u areni ljude reportas. Kad shvatis da svako nema internet od 100e onda se zali.
Tebe niko ništa nije pitao. Administracija će donjeti zaključak, ti su tu da gledaš i ćutiš.

Fendi Black

Player
Player
ne mora da ima pov u areni a i zamisli kakav mozak moras da budes da kacis nekog na forum dok se pucate u arenu

arhusarjami

💦
Player
vazi sad kad neko ima hp hack internet laguje a kad neko drugi ovako prima po 50 hitaca odma bato cheat

Matej Shelby

Player
Player
vazi sad kad neko ima hp hack internet laguje a kad neko drugi ovako prima po 50 hitaca odma bato cheat
Prijatelju to će administracija sve doznati da li jeste ili nije, ja priznajem sam da se ne razumijem mnogo u te stvari i da ja ovo prvi put vidim. Na koji način djeluje taj lag ? Ja njega ne mogu ubiti, on mene može, Bože, Bože.....

Matej Shelby

Player
Player
ne mora da ima pov u areni a i zamisli kakav mozak moras da budes da kacis nekog na forum dok se pucate u arenu
Ja ću okačiti svakoga za koga sumnjam da ima nešto nedozvoljeno, a to sad da li koristi ili ne ja to ne mogu da znam, tako da će to administracija da riješi. A i baš mi nešto nema logike da baja mene može da ubije a ja njega ne....Tebi bi kao bilo svejedno..Zamisli situaciju na turf ili ne znam ni ja i da ti dođe taki i tvoji izgube jer on je vas mogao a vi njega ne..

Ari Kisha.

you cannot say Pop and forget the Smoke
Player
Sve se vidi na snimku. Poslije kada smo se sreli momak je rekao da mu net koči nešto, no ja baš ne mogu povjerovati da nekome može toliko da koči
i da to baš ovako kao na snimku može izgledati. Unatoč tome što sam ja rekao nekim vašim kolegama da je potrebno uraditi odmah PC check momku,
oni su nastavili ispitivati da li ja imam snimak situacije, za to vrijeme on je mogao 15 puta da obriše cheat, umjesto toga već su mogli preći na stvar i provjeriti :D. Ja sam svakako mislio okačiti.
Hvala na razumijevanju i do viđenja.
LMAOOO brat reporta a jedva ga pogodio

Status
Not open for further replies.
Top Bottom