Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1555
Players nickname
Milan Darkin
Suspect ID
26770
Date of violation
Jan 7, 2023
Time of violation
3:20
Proofs
https://youtu.be/8VDouSzuSmo

David Bushford

Player
Player
nisam ja nikog zvao da me brani boli mene kurac za puske imam 2 bodhia puske 1 ne ofarbani drugi ofarbani
tako da jbg pobrinite se drugi put vise oko toga

Milan Darkin

Veteran
Leader of unofficial org
druze na pov 1 ja nisam nista uradio xd ono ne kuzim bagalo mi je nisam nikoga zvao skocio sam podigo sam ruke pucali su ubili su mene da su moji ne bih ubijali mene nego bih pucali vas onda bih i ja kreno na vas dok vi pucate njih nemate mozga ccc plus si me robao hahaha
Okej, stavi POV da nisi MG-ao i tjt.
Ali si svakako FearRP prekrsio

Necu vise da pisem bzvz i da se raspravljam. Nek admini odluce koje ces kazne dobiti. Pozz

David Bushford

Player
Player
Okej, stavi POV da nisi MG-ao i tjt.
Ali si svakako FearRP prekrsio

Necu vise da pisem bzvz i da se raspravljam. Nek admini odluce koje ces kazne dobiti. Pozz
nije mi save tih 5min save sam 5min kad mi je kresalo necu ja da snimam ceo geto hahaha

David Bushford

Player
Player
Vazi vazi brate samo prihvati da si ugasio net i da si prekrsio pravila i tj to ako nemas pov iz ove situacije se neces izvuci

*ceo pov*
druze imam pov pokusavate da nabijete ban zato sto ste me kick iz vagosa ali ne ide imam si ja kamericu zz

John Scalleta

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 26770 dobit će kaznu za CL
  • Ukoliko imaš POV sa dokazom kako nisi isključio internet namjerno, postavi žalbu na moju odluku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom