By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!a losa vam zalba imam pov za sve i cuje se na video da nemam discord upaljen tako da jbgsamo takoooo idemiooooooooo vagos on top
Ugasio internet?pov od crashaStreamable
streamable.com
Pa to one fore iskljucivanje kabla za net ili rutera iz struje...Ugasio internet?
Ti time kazes da nisi snimao sve prozore?imam pov da se vidi i da imam net dole
na monitoru ono ako treba
druze na pov 1 ja nisam nista uradio xd ono ne kuzim bagalo mi je nisam nikoga zvao skocio sam podigo sam ruke pucali su ubili su mene da su moji ne bih ubijali mene nego bih pucali vas onda bih i ja kreno na vas dok vi pucate njih nemate mozga ccc plus si me robao hahaha
Okej, stavi POV da nisi MG-ao i tjt.druze na pov 1 ja nisam nista uradio xd ono ne kuzim bagalo mi je nisam nikoga zvao skocio sam podigo sam ruke pucali su ubili su mene da su moji ne bih ubijali mene nego bih pucali vas onda bih i ja kreno na vas dok vi pucate njih nemate mozga ccc plus si me robao hahaha
nije mi save tih 5min save sam 5min kad mi je kresalo necu ja da snimam ceo geto hahahaOkej, stavi POV da nisi MG-ao i tjt.
Ali si svakako FearRP prekrsio
Necu vise da pisem bzvz i da se raspravljam. Nek admini odluce koje ces kazne dobiti. Pozz
Vazi vazi brate samo prihvati da si ugasio net i da si prekrsio pravila i tj to ako nemas pov iz ove situacije se neces izvucinije mi save tih 5min save sam 5min kad mi je kresalo necu ja da snimam ceo geto hahaha
druze imam pov pokusavate da nabijete ban zato sto ste me kick iz vagosa ali ne ide imam si ja kamericu zzVazi vazi brate samo prihvati da si ugasio net i da si prekrsio pravila i tj to ako nemas pov iz ove situacije se neces izvuci
*ceo pov*