barem se ne kempamo ko picke tj. ko hydraali zato se dolazi na prvo mesto sa bakomatima i state objectima
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!barem se ne kempamo ko picke tj. ko hydraali zato se dolazi na prvo mesto sa bakomatima i state objectima
Bice bolje, samo neka se strpe malo.barem se ne kempamo ko picke tj. ko hydra
kakav bre trud o cemu ti pricas, prvi ste jer imate 50 bankomata deckoVise truda, mozda uspete da budete prvi. Srecno!
Samo se strpi, bice bolje.kakav bre trud o cemu ti pricas, prvi ste jer imate 50 bankomata decko
Bili smo prvi vise nego sto igras na serveru u vise porodica, to sto imate sve bankomate na serveru i state objecte vam znaci 5 vise kalasa i pancira posle restarta i to ti je toBar dan dva da budu prvi
Samo se strpi, bice bolje.Bili smo prvi vise nego sto igras na serveru u vise porodica, to sto imate sve bankomate na serveru i state objecte vam znaci 5 vise kalasa i pancira posle restarta i to ti je to
Dobra fabrika brtSamo se strpi, bice bolje.
Samo se strpi, vec sam ti rekao, bice bolje.Dobra fabrika brt
nas nema 30 u svako doba dana, kod nas ljudi od 35 godina i sa djetetom ne vise celi dan za racunarom i ne igraju igrice sa debilima...Dobra fabrika brt
Mirko, samo neka se strpe.nas nema 30 u svako doba dana, kod nas ljudi od 35 godina i sa djetetom ne vise celi dan za racunarom i ne igraju igrice sa debilima...
Al zato moze bankomatimaNeka ga, ne moze smestiti ban, banovima se ne dolazi na prvo mesto. KIDALA MALA
I ti se strpi kidaro, bice bolje.Al zato moze bankomatima
moze i tako sto dodje nas 10 na fabriku i oljustimo vise ljudi nego vas 25Al zato moze bankomatima
Ma u pravu sinas nema 30 u svako doba dana, kod nas ljudi od 35 godina i sa djetetom ne vise celi dan za racunarom i ne igraju igrice sa debilima...
Mirko, mora i kidalica da se strpi.moze i tako sto dodje nas 10 na fabriku i oljustimo vise ljudi nego vas 25
znam da jesam, postoji zivot mimo igrice, malo ego da se spusti...Ma u pravu si
Imas 40 godina ne gasis igru, o cemu mi ovdeI ti se strpi kidaro, bice bolje.
Daleko sam od 40, ali svakako se strpi.Imas 40 godina ne gasis igru, o cemu mi ovde
Nisi daleko od toga da umres od dijabetesa, malumnice masniDaleko sam od 40, ali svakako se strpi.
ma ti mozes da prihvatis da nam popusis kuracNisi daleko od toga da umres od dijabetesa, malumnice masni