Ali samo se strpi, ako se strpis, bice bolje.Nisi daleko od toga da umres od dijabetesa, malumnice masni
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ali samo se strpi, ako se strpis, bice bolje.Nisi daleko od toga da umres od dijabetesa, malumnice masni
popusi nam tvoja mama kurac retarde obolelima ti mozes da prihvatis da nam popusis kurac
Strpi se, bice i tebi bolje ako se strpis.popusi nam tvoja mama kurac retarde oboleli
Ti si taj prospekt prica se o tebimoze i tako sto dodje nas 10 na fabriku i oljustimo vise ljudi nego vas 25
Igi, zasto se ne strpis?Ti si taj prospekt prica se o tebi
idi leči se plz, lakse tebi a i namaIgi, zasto se ne strpis?
Ja se strpim da pocne event ali prospecti me ubiju prije nego sto udjem jer nema se jajasca za fc na krovIgi, zasto se ne strpis?
imas ti nekih problema u glavi brateNisi daleko od toga da umres od dijabetesa, malumnice masni
Strpi se Bogi, cemu to?idi leči se plz, lakse tebi a i nama
Svi treba da se strpe, tako ce biti bolje.Ja se strpim da pocne event ali prospecti me ubiju prije nego sto udjem jer nema se jajasca za fc na krov
ja imam dva ocapopusi nam tvoja mama kurac retarde oboleli
nije te sramota da to pisesja imam dva oca
ne sto bi bila kad si umoblna kidara? tako se postupa sa vama, vasa inteligencija ne moze da dohvati daljenije te sramota da to pises
ali ti si zato mnogo inteligentan balavce maline sto bi bila kad si umoblna kidara? tako se postupa sa vama, vasa inteligencija ne moze da dohvati dalje
za tebe je i male mele fakulteteali ti si zato mnogo inteligentan balavce mali
Obrisi usta pa napisi sta si mislioza tebe je i male mele fakultete
ne kaznem ja nista ali bi trebalo da si stariji. VALJDA
realno si ga usrao brate
OBJASNIOAmire trebaju ti dati achievement za aktivnost na forumu
Jesam ti ja kriv pa se proveo vise za igricama nego u skoli?Obrisi usta pa napisi sta si mislio
Istina je, ne idem u skolu zbog poslaJesam ti ja kriv pa se proveo vise za igricama nego u skoli?