By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ja i ?Lmao kakav si ti debil sa razlogom odbijena prosla zalba a bice i ova
jel tvoj problem ili od ovog dole ispod ?Decko jel si dobar ti kacis isti sniamak vec 10 put i 9 put ti odibjjau
Decko jesi ti ovdje admin da ti odlucujes sta ce on stavljat.Ovo je drugi put i zadnji jer ce bit prihvacena.UzivajDecko jel si dobar ti kacis isti sniamak vec 10 put i 9 put ti odibjjau
HAHAHHAHA Pa I Da Administracija Prihvati Zahtev Ti Ces Dobiti Kazne Posto Si Prekrsio MG I PG
MG: Pricao Si Na Discordu.
PG: Neko Od Vas Nisam Siguran Ko, Vidi Se Na Snimku Da Je Pricao Mrtav. [NE REALNA RADNJA]
Smešno To Što Me Kačis Na Gradski Jer Sam Vas Izbacivao Iz Dvorišta Od Familije U Kojoj Sam Ja CO-Leader (Zamenik) Jer Ste Došli Da Kradete Panele.
Evo Admini Ako Vas Zanima Proverite
Moj ID: 31860
Familija: Los Zetas
I Još Se Lepo Čuje Kako Sam Brojao Da Imate 5 Sekundi Da Izađete Iz Dvorišta, I Niste Poslušali I Imao Sam Totalno Pravo Da Vas Silom Izbacim A Svakako I Pre Toga Sam Vas Pitao Za Pasoše Da Bi Utvrdio Indititet Vas Koji Ste Ušli U Dvorište Od Moje Familine Pošto Ste Tvrdili Da Ste Pozvani Da Dodjete I To Ste Odbili. Onda Sam Vam Dao 5 Sekundi Da Izađete I To Ste Odbili. I Imao Sam Totalno Pravo Da Vas Izbacim Iz Dvorišta
Eto Još Jednom Za Dokaz Za Admine.
Pa Vi Admini Pogledajte Koji Sam Ja Rank.
I Još Možete Čuti U Snimku Da Sam Im Odbrojavao Do 5 Sekundi, I Nisu Me Poslušali, I Jedan Od Njih Nisam Siguran Koji Uradio Je PG, Tako Što Je Pričao Mrtav Možete Videti I To U Snimku Pa I Vidite Usput I Koje, To Je To Što Se Tiče Mene Ja Sam Rekao Svoje.
Dobro Dan Želim Svima
Ko ti je sastavio poruku jer ti si previse glup da napises nesto ovakoHAHAHHAHA Pa I Da Administracija Prihvati Zahtev Ti Ces Dobiti Kazne Posto Si Prekrsio MG I PG
MG: Pricao Si Na Discordu.
PG: Neko Od Vas Nisam Siguran Ko, Vidi Se Na Snimku Da Je Pricao Mrtav. [NE REALNA RADNJA]
Smešno To Što Me Kačis Na Gradski Jer Sam Vas Izbacivao Iz Dvorišta Od Familije U Kojoj Sam Ja CO-Leader (Zamenik) Jer Ste Došli Da Kradete Panele.
Evo Admini Ako Vas Zanima Proverite
I Još Se Lepo Čuje Kako Sam Brojao Da Imate 5 Sekundi Da Izađete Iz Dvorišta, I Niste Poslušali I Imao Sam Totalno Pravo Da Vas Silom Izbacim A Svakako I Pre Toga Sam Vas Pitao Za Pasoše Da Bi Utvrdio Indititet Vas Koji Ste Ušli U Dvorište Od Moje Familine Pošto Ste Tvrdili Da Ste Pozvani Da Dodjete I To Ste Odbili. Onda Sam Vam Dao 5 Sekundi Da Izađete I To Ste Odbili. I Imao Sam Totalno Pravo Da Vas Izbacim Iz Dvorišta
Eto Još Jednom Za Dokaz Za Admine.
Pa Vi Admini Pogledajte Koji Sam Ja Rank.
I Još Možete Čuti U Snimku Da Sam Im Odbrojavao Do 5 Sekundi, I Nisu Me Poslušali, I Jedan Od Njih Nisam Siguran Koji Uradio Je PG, Tako Što Je Pričao Mrtav Možete Videti I To U Snimku Pa I Vidite Usput I Koje, To Je To Što Se Tiče Mene Ja Sam Rekao Svoje.
Dobro Dan Želim Svima