Informiraj se o mojim godinama pa onda budi pametanMozda jesam al ti si jos veci jer imas 40+ godina i igras igrice za decu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Informiraj se o mojim godinama pa onda budi pametanMozda jesam al ti si jos veci jer imas 40+ godina i igras igrice za decu
to sto ti imas biologiju i veronauku svaki drugi dan u skolici to nije nas problemMozda jesam al ti si jos veci jer imas 40+ godina i igras igrice za decu
Mozda jesam al ti si jos veci jer imas 40+ godina i igras igrice za decu
lupa ih kompleks jer su Thievsi 3x jaci od kad su izasli nebitni ljudi, a sada se vidi ko je ko, preprepreprejadnoooo
eeee , da ja sutra imam skolu.....Ajde deco na spavanje sutra imate biologiju.
SMIRI DOZIVLJAJ COVECE , RUKE NEMATE NA SKORO SVAKOM BIZ-U VAS SAM POBIJEM
Da mi se igra pucacka igrica, igro bi Warzone...SMIRI DOZIVLJAJ COVECE , RUKE NEMATE NA SKORO SVAKOM BIZ-U VAS SAM POBIJEM
Da mi se igra pucacka igrica, igro bi Warzone...
Shvati malo bit igrice sine
Samo da vam kazem posebno na Dejana,vi ste mene prihvatili kao clana kao i svakog drugog hvala vam Ali izaso sam iz jednog razloga zato jer ti kao lider si free kill sad sam kod maria i kupim kilove na vama kao da ste 37k id-eviDa mi se igra pucacka igrica, igro bi Warzone...
Shvati malo bit igrice sine
sa tim rukama koje nemam kad bi te sreo na ulici kad bi dobio jednu palacinku preko tih ustiju ispisao bi mleko majcinoSMIRI DOZIVLJAJ COVECE , RUKE NEMATE NA SKORO SVAKOM BIZ-U VAS SAM POBIJEM
Debilu 23 imam, krivo si informiran sineBit igrice je zabava, a ne sredovecan covek koj se svadja sa prvom osobom koju vidi te na forumu, te u igrici , umesto da se igra sa decom
Ti ni sam nemas pojma sta bi od sebeSamo da vam kazem posebno na Dejana,vi ste mene prihvatili kao clana kao i svakog drugog hvala vam Ali izaso sam iz jednog razloga zato jer ti kao lider si free kill sad sam kod maria i kupim kilove na vama kao da ste 37k id-evi
Spominjes mi majku na forumu? Nisam ocekivao od "odrasle" osobe.sa tim rukama koje nemam kad bi te sreo na ulici kad bi dobio jednu palacinku preko tih ustiju ispisao bi mleko majcino
sine razlika izmedju mene i tebe je prevelika, vi ste polupana deca koja mozga nemaju, dok ti mene ubijas u igrici ja karam klinke po ulici a ti drkas kuci na monitorSamo da vam kazem posebno na Dejana,vi ste mene prihvatili kao clana kao i svakog drugog hvala vam Ali izaso sam iz jednog razloga zato jer ti kao lider si free kill sad sam kod maria i kupim kilove na vama kao da ste 37k id-evi
da sam hteo da je spomenem napisao bi drugacije, ovako se kod nas kaze, al ti prvi put vidis taj izraz jer si kidara koja ne zna biologiju ici ces na popravniSpominjes mi majku na forumu? Nisam ocekivao od "odrasle" osobe.
zvone ne vidim te nesto tebe puca kompleks opasan kao i paju sretna ova godina od meneTi ni sam nemas pojma sta bi od sebe
Ipak ti ispadas da si ogranicen ko balkonSpominjes mi majku na forumu? Nisam ocekivao od "odrasle" osobe.
da sam hteo da je spomenem napisao bi drugacije, ovako se kod nas kaze, al ti prvi put vidis taj izraz jer si kidara koja ne zna biologiju ici ces na popravni
Al si i dalje glupZa tvoju informaciju sam pobedio na drzavnom takmicenju iz biologije ( raspitaj se ako mi ne verujes) .