Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32737
Players nickname
Jack Frantelli
Suspect ID
33871
Date of violation
Jan 12, 2023
Time of violation
19:10
Proofs
https://youtu.be/C85yuFQ5Fn8

Kole/

Player
Player
lupa ih kompleks jer su Thievsi 3x jaci od kad su izasli nebitni ljudi, a sada se vidi ko je ko, preprepreprejadnoooo

SMIRI DOZIVLJAJ COVECE , RUKE NEMATE NA SKORO SVAKOM BIZ-U VAS SAM POBIJEM

56c48d105bf488c87dd4caa5b0e9a805.gif

Kole/

Player
Player
Da mi se igra pucacka igrica, igro bi Warzone...
Shvati malo bit igrice sine

Bit igrice je zabava, a ne sredovecan covek koj se svadja sa prvom osobom koju vidi te na forumu, te u igrici , umesto da se igra sa decom

56c48d105bf488c87dd4caa5b0e9a805.gif

ElmirWaa

Player
Player
Da mi se igra pucacka igrica, igro bi Warzone...
Shvati malo bit igrice sine
Samo da vam kazem posebno na Dejana,vi ste mene prihvatili kao clana kao i svakog drugog hvala vam Ali izaso sam iz jednog razloga zato jer ti kao lider si free kill sad sam kod maria i kupim kilove na vama kao da ste 37k id-evi

Zvone Mosby

Active Member
Leader of unofficial org
Samo da vam kazem posebno na Dejana,vi ste mene prihvatili kao clana kao i svakog drugog hvala vam Ali izaso sam iz jednog razloga zato jer ti kao lider si free kill sad sam kod maria i kupim kilove na vama kao da ste 37k id-evi
Ti ni sam nemas pojma sta bi od sebe

Dejan_Mutni

Player
Player
sine razlika izmedju mene i tebe je prevelika, vi ste polupana deca koja mozga nemaju, dok ti mene ubijas u igrici ja karam klinke po ulici a ti drkas kuci na monitor

Dejan_Mutni

Player
Player
Sve u svemu mozemo da dodjemo do jednog zakljucka, dobro je sto ste svi u istoj familiji jer su vam godine iste,IQ da ni ne spominjem manji je nego temperatura van kuce, uzivajte u igrici budite top shuteri na celom grandu, ako vam je to dostignuce u zivotu ja priznajem da nemam ruke

Status
Not open for further replies.
Top Bottom