By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Imas 20binca u gradu i ti si bas naso taj u geto da posetis? Ma dajte bre ljudi bar pokazite malo dostojanstva a ne kratiti pov pa kaciti sta vama odgovara.Nemam pov od pocetka ali ranili su me u green zoni te pocinje rob i to sam snimio sve molim vas resavajte ovo
dva minuta povImas 20binca u gradu i ti si bas naso taj u geto da posetis? Ma dajte bre ljudi bar pokazite malo dostojanstva a ne kratiti pov pa kaciti sta vama odgovara.
Pa jel citas ti sta sam napisao. Sta ti na osnovu ovoga ne mozes da zakljucis sta je bilo daj ne zezaj meNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
- Dostavite mi duzi POV od pocetka desavanja situacije.
- Imate rok od 6 sati da dostavite.
nek bude i 10min POV nemas celu situaciju gde ste se pucali i kkao te uopste krenuli pljackati. Verovatno nesto sakrivas gde si ti krljao pravila... ZZ bi trebala da bude samo unutrasnjost u ghetu a ne ispred binca.dva minuta pov
Sine tvoj me prvi poceo pucati dokle sam bio u glavi pa sam ga ubio i onda ti dosao i mene ubio sta nije jasnonek bude i 10min POV nemas celu situaciju gde ste se pucali i kkao te uopste krenuli pljackati. Verovatno nesto sakrivas gde si ti krljao pravila... ZZ bi trebala da bude samo unutrasnjost u ghetu a ne ispred binca.
Nemas sta da se raspravljas ako nemas povSine tvoj me prvi poceo pucati dokle sam bio u glavi pa sam ga ubio i onda ti dosao i mene ubio sta nije jasno
To sto ti pricas se ne vidi u POV, zato se i trazi cela situacija da se vidi odakle ti to pucas.Sine tvoj me prvi poceo pucati dokle sam bio u glavi pa sam ga ubio i onda ti dosao i mene ubio sta nije jasno