Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29810
Players nickname
Stefan Armani
Suspect ID
14966
Date of violation
Jan 19, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/F-YjNISiF8E

Popee

Player
Player
Nemam pov od pocetka ali ranili su me u green zoni te pocinje rob i to sam snimio sve molim vas resavajte ovo :D

Adin Dingle

Player
Player
Zato sto si nas puco u gz onda si nas puco izvan gz pa si pobjego u gz ocu taj pov da vidim a ne ovo sto si isjeko

Duki Suzzuki

Player
Player
Nemam pov od pocetka ali ranili su me u green zoni te pocinje rob i to sam snimio sve molim vas resavajte ovo :D
Imas 20binca u gradu i ti si bas naso taj u geto da posetis? Ma dajte bre ljudi bar pokazite malo dostojanstva a ne kratiti pov pa kaciti sta vama odgovara.

Duki Suzzuki

Player
Player
dva minuta pov :D
nek bude i 10min POV nemas celu situaciju gde ste se pucali i kkao te uopste krenuli pljackati. Verovatno nesto sakrivas gde si ti krljao pravila... ZZ bi trebala da bude samo unutrasnjost u ghetu a ne ispred binca.

Popee

Player
Player
nek bude i 10min POV nemas celu situaciju gde ste se pucali i kkao te uopste krenuli pljackati. Verovatno nesto sakrivas gde si ti krljao pravila... ZZ bi trebala da bude samo unutrasnjost u ghetu a ne ispred binca.
Sine tvoj me prvi poceo pucati dokle sam bio u glavi pa sam ga ubio i onda ti dosao i mene ubio sta nije jasno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom