Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected PG I 11372,23964 G.P 6.14 I 11372

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29810
Players nickname
Stefan Armani
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 19, 2023
Time of violation
23:13
Proofs
https://youtu.be/46b_aoSl2t8

Joca Soprano

Player
Player
Takođe pričaš a oduzeta ti komunikacija... I fear rp radiš non stop
Oduzeo si mu komunikaciju a ne glasne zice druze, kada je bacio ono sto si trazio reko si bacaj to (sto se vidi jasno na 1:33), a PG ste vidno radili. Lik ni u jednom trenutno nije radio FearRp nego pokusava da roleplay-a u cemu kako ja vidim niste bas najbolji.

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Oduzeo si mu komunikaciju a ne glasne zice druze, kada je bacio ono sto si trazio reko si bacaj to (sto se vidi jasno na 1:33), a PG ste vidno radili. Lik ni u jednom trenutno nije radio FearRp nego pokusava da roleplay-a u cemu kako ja vidim niste bas najbolji.
Lik je radio fear sve vreme kao i MG što se čuje na klipu, rečeno mu je šta da baci tačno. A on se pravio lud i time prekidao rp više puta. Naučite da rpate umesto što plačete i pokušavate da nabijate warn. A pg kad se spustiš 2 na sat nije pg nauči malo, obnovi gradivo. Niko mu nije kriv što ide sam po autoputu, forum igraču

Joca Soprano

Player
Player
Lik je radio fear sve vreme kao i MG što se čuje na klipu, rečeno mu je šta da baci tačno. A on se pravio lud i time prekidao rp više puta. Naučite da rpate umesto što plačete i pokušavate da nabijate warn. A pg kad se spustiš 2 na sat nije pg nauči malo, obnovi gradivo. Niko mu nije kriv što ide sam po autoputu, forum igraču
Nisam nikakav forum igrac nikada nikog nisam okacio sem jednom i to povuko, smatram da je pretnja forumom i sve besmisleno zato i ne kacim jel mi to nije rp. Nisam video pocetak ali ono jeste PG, ja FearRp ne vidim posto covek pokusava da RP-a u cemu je i poenta. Vi njega uzimate za rob ispred bunkera sto je neskriptovana zelena zona.

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Nisam nikakav forum igrac nikada nikog nisam okacio sem jednom i to povuko, smatram da je pretnja forumom i sve besmisleno zato i ne kacim jel mi to nije rp. Nisam video pocetak ali ono jeste PG, ja FearRp ne vidim posto covek pokusava da RP-a u cemu je i poenta. Vi njega uzimate za rob ispred bunkera sto je neskriptovana zelena zona.
Čovek ne rpa nego odugovlači, i izbegava robanje. Tek nakon ponavljanja 10x da uradi to što treba, on baca masku.. A ovo nema veze sa PG. Nauči šta je pg. Ovo je realna radnja, spustili smo se kolima 2 na sat niz brdo, a ne uz brdo. I nemam pojma o kakvom ti bunkeru pričaš kad je ovo ispod mosta. Očigledno pokušavaš da navučeš neosnovani warn, nemaš pojma o čemu pričaš. Obnovi pravila

Tobias Rieper CREW

Player
Player
To što je tvom drugaru krivo i ne može da prihvati da je roban pa brže bolje na forum da plače to je njegov problem.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom