By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Oduzeo si mu komunikaciju a ne glasne zice druze, kada je bacio ono sto si trazio reko si bacaj to (sto se vidi jasno na 1:33), a PG ste vidno radili. Lik ni u jednom trenutno nije radio FearRp nego pokusava da roleplay-a u cemu kako ja vidim niste bas najbolji.Takođe pričaš a oduzeta ti komunikacija... I fear rp radiš non stop
Lik je radio fear sve vreme kao i MG što se čuje na klipu, rečeno mu je šta da baci tačno. A on se pravio lud i time prekidao rp više puta. Naučite da rpate umesto što plačete i pokušavate da nabijate warn. A pg kad se spustiš 2 na sat nije pg nauči malo, obnovi gradivo. Niko mu nije kriv što ide sam po autoputu, forum igračuOduzeo si mu komunikaciju a ne glasne zice druze, kada je bacio ono sto si trazio reko si bacaj to (sto se vidi jasno na 1:33), a PG ste vidno radili. Lik ni u jednom trenutno nije radio FearRp nego pokusava da roleplay-a u cemu kako ja vidim niste bas najbolji.
Nisam nikakav forum igrac nikada nikog nisam okacio sem jednom i to povuko, smatram da je pretnja forumom i sve besmisleno zato i ne kacim jel mi to nije rp. Nisam video pocetak ali ono jeste PG, ja FearRp ne vidim posto covek pokusava da RP-a u cemu je i poenta. Vi njega uzimate za rob ispred bunkera sto je neskriptovana zelena zona.Lik je radio fear sve vreme kao i MG što se čuje na klipu, rečeno mu je šta da baci tačno. A on se pravio lud i time prekidao rp više puta. Naučite da rpate umesto što plačete i pokušavate da nabijate warn. A pg kad se spustiš 2 na sat nije pg nauči malo, obnovi gradivo. Niko mu nije kriv što ide sam po autoputu, forum igraču
Čovek ne rpa nego odugovlači, i izbegava robanje. Tek nakon ponavljanja 10x da uradi to što treba, on baca masku.. A ovo nema veze sa PG. Nauči šta je pg. Ovo je realna radnja, spustili smo se kolima 2 na sat niz brdo, a ne uz brdo. I nemam pojma o kakvom ti bunkeru pričaš kad je ovo ispod mosta. Očigledno pokušavaš da navučeš neosnovani warn, nemaš pojma o čemu pričaš. Obnovi pravilaNisam nikakav forum igrac nikada nikog nisam okacio sem jednom i to povuko, smatram da je pretnja forumom i sve besmisleno zato i ne kacim jel mi to nije rp. Nisam video pocetak ali ono jeste PG, ja FearRp ne vidim posto covek pokusava da RP-a u cemu je i poenta. Vi njega uzimate za rob ispred bunkera sto je neskriptovana zelena zona.