Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
19177
Players nickname
straxi nedela
Suspect ID
784,37050
Date of violation
Jan 23, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/i1VcOzVzx0Q

Miha One

Еј, не свани пуста зоро, пусти ме да чезнем
Player
Straxi znaci ovo ti nije prvi put da si radio TK i da si ti prvi pucao na fam membere bez razloga,a jadno je jer bi prodao fam za par komada baterija

Straxi

Player
Player
Straxi znaci ovo ti nije prvi put da si radio TK i da si ti prvi pucao na fam membere bez razloga,a jadno je jer bi prodao fam za par komada baterija
nije jadno nikad nisam mislio kaciti moje ljude ali pogledaj malo bolje,leon me okacio i probano mi nabiti ban,zato sam ja njega okacio i .

Straxi

Player
Player
Straxi znaci ovo ti nije prvi put da si radio TK i da si ti prvi pucao na fam membere bez razloga,a jadno je jer bi prodao fam za par komada bater
i nisam mislio uzimati baterije jer me boli kurac za pare imam 10mil imam skoro sve sto sam htio ovo je samo da mu vratim sto je on meni pokusao nabiti ban pogledaj na forum 19177 taj koji me riportao je iz fema,sve ti je jasno

Straxi

Player
Player
mozda zato jer si pola fam poubijao vise puta radi panela??
ne ne lupas bez razloga imam sve snimljeno kad sam usao na srv i spovnao se kod fema izasao sam ispred lepo ste me pitali da li vam mogu postaviti postavio sam vam,i bio sam afk vi ste me ubili bez razloga i onda sam vas poubijao.:unsure:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom