By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Daj pov cijele situacije kad si nas prvi poceo pucat jelPOV nije mi odbrojao ni nista samo je dosao i poceo me pucati,kad sam cuo metak poceo sam se braniti
pov 10sec braoPOV nije mi odbrojao ni nista samo je dosao i poceo me pucati,kad sam cuo metak poceo sam se braniti
NIJE PROBLEM MJUT I VEC IMAM MJUTearrape
MOGU I DA DAM POV DUZI KAKO STOJIM DOK SAM MRTAV NAJMANJI PROBLEMpov 10sec brao
NEMA TOG POVA JER VAS NISAM PRVI POCEO PUCATIDaj pov cijele situacije kad si nas prvi poceo pucat jel
nije jadno nikad nisam mislio kaciti moje ljude ali pogledaj malo bolje,leon me okacio i probano mi nabiti ban,zato sam ja njega okacio i .Straxi znaci ovo ti nije prvi put da si radio TK i da si ti prvi pucao na fam membere bez razloga,a jadno je jer bi prodao fam za par komada baterija
i nisam mislio uzimati baterije jer me boli kurac za pare imam 10mil imam skoro sve sto sam htio ovo je samo da mu vratim sto je on meni pokusao nabiti ban pogledaj na forum 19177 taj koji me riportao je iz fema,sve ti je jasnoStraxi znaci ovo ti nije prvi put da si radio TK i da si ti prvi pucao na fam membere bez razloga,a jadno je jer bi prodao fam za par komada bater
mozda zato jer si pola fam poubijao vise puta radi panela??nije jadno nikad nisam mislio kaciti moje ljude ali pogledaj malo bolje,leon me okacio i probano mi nabiti ban,zato sam ja njega okacio i .
ne ne lupas bez razloga imam sve snimljeno kad sam usao na srv i spovnao se kod fema izasao sam ispred lepo ste me pitali da li vam mogu postaviti postavio sam vam,i bio sam afk vi ste me ubili bez razloga i onda sam vas poubijao.mozda zato jer si pola fam poubijao vise puta radi panela??
ali samo cu reci da si smrad da si probao nabiti banmozda zato jer si pola fam poubijao vise puta radi panela??
kad?ali samo cu reci da si smrad da si probao nabiti ban
ZATO JER SU ONI MENE I HTELI SU ME BANATI,LEONZasto opce repas ljude iz fama?