sve se vidi na pov-u kako su mene i druga bez razloga ubili
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bas Nista Nisam Uradijo Sve Se Vidi i Sve Se Cujebrojano mu je samo sto je sklonio zvuk!!! i lice bejta stalno ulazi izlazi u dvoriste nznm sta si radio sa videom ali se necuje dok sam ti brojao
cuti 50 godine imasbrojano mu je samo sto je sklonio zvuk!!! i lice bejta stalno ulazi izlazi u dvoriste nznm sta si radio sa videom ali se necuje dok sam ti brojao
Stariji od tocka 3 danacuti 50 godine imas
HAHAHAHAHA POBEDAStariji od tocka 3 dana
Ako ste tolko jaki maknite immuniti da vas rejdamobrojano mu je samo sto je sklonio zvuk!!! i lice bejta stalno ulazi izlazi u dvoriste nznm sta si radio sa videom ali se necuje dok sam ti brojao
Bait-as deckosve se vidi na pov-u kako su mene i druga bez razloga ubili
ne serite rdmate samo kempate kod kuce i pucate ja nisam majmun pa vas nisam kacio jer ste neki pocetnici bez rukaVidi se kako nisanim u lice i vidi se zvucnik iznad mene kako pricam nesto a to je bilo brojanje samo ne znam zasto kod doticnog nema tog zvuka znaci nisam ga upucao odma vec posle brojanja i zahteva da se udalji od kuce
Ti si do jucer dolazio kod nase kuce i radio G.P 6.15Samo rdmaju a ruke nemaju
Jako si kritican ko igrac em sto krsis ovde FEARrp plus RPS plus MG saznajes preko OOC informacija koja je to porodica ne plase te ni malo ljudi naoruzani u okolini ti si taj baja daj koliko jeftini su ovo reporti i koliko ocajnicki se trudis da nabijes nekome warn to je za plakatisve se vidi na pov-u kako su mene i druga bez razloga ubili