Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
17156
Players nickname
Shotrri Royall
Suspect ID
27968
Date of violation
Jan 23, 2023
Time of violation
20:06
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=mVoYaWfTrgM

Shotrri Bugatti

Lider
Player
brojano mu je samo sto je sklonio zvuk!!! i lice bejta stalno ulazi izlazi u dvoriste nznm sta si radio sa videom ali se necuje dok sam ti brojao
Bas Nista Nisam Uradijo Sve Se Vidi i Sve Se Cuje

Last edited:

BalkanBoy

A big heart is everything
Player
brojano mu je samo sto je sklonio zvuk!!! i lice bejta stalno ulazi izlazi u dvoriste nznm sta si radio sa videom ali se necuje dok sam ti brojao
Ako ste tolko jaki maknite immuniti da vas rejdamo

Sergej_Apollo

Player
Player
Vidi se kako nisanim u lice i vidi se zvucnik iznad mene kako pricam nesto a to je bilo brojanje samo ne znam zasto kod doticnog nema tog zvuka znaci nisam ga upucao odma vec posle brojanja i zahteva da se udalji od kuce

Ancceloti Ganavrno

Player
Player
Vidi se kako nisanim u lice i vidi se zvucnik iznad mene kako pricam nesto a to je bilo brojanje samo ne znam zasto kod doticnog nema tog zvuka znaci nisam ga upucao odma vec posle brojanja i zahteva da se udalji od kuce
ne serite rdmate samo kempate kod kuce i pucate ja nisam majmun pa vas nisam kacio jer ste neki pocetnici bez ruka

Sergej_Apollo

Player
Player
vi ste kidovi pa sta mi smo kod svoje kuce a vi dolazite izazivati pogotovo oni koji su bili u famu i zele se vratiti opet a nemogu onda dolazite usiljavati ljubomorci

Sergej_Apollo

Player
Player
Zelim da skrenem paznju administraciji moj kolega je gledao video i kaze da se cujem kako brojim ja licno necujem jer je dotini gospodin prepravljao video ali normalan covek mozze videti kako pricam vidi se zvucnik iznad mene pogledajte samo sta radi radi bejt namerno provocira on je sa tom namerom dosao mi smo kod svoje kuce brojao sam gospodinu nisam ga odma pucao on pravi FEAR RP I BEJT
Kod njega se cuje hiljadu zvukova mozda zbog toga se nisam cuo ali cto je njegovv problem

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
sve se vidi na pov-u kako su mene i druga bez razloga ubili
Jako si kritican ko igrac em sto krsis ovde FEARrp plus RPS plus MG saznajes preko OOC informacija koja je to porodica ne plase te ni malo ljudi naoruzani u okolini ti si taj baja daj koliko jeftini su ovo reporti i koliko ocajnicki se trudis da nabijes nekome warn to je za plakati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom