Voleo bih da vidim taj POV od ovog lika ako nije problem posto stoji izvan kruga ceo minut i puca rafala
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!I meni se desilo danas na informalu, pao sa litice izvan kruga i nije me izbacilo.Voleo bih da vidim taj POV od ovog lika ako nije problem posto stoji izvan kruga ceo minut i puca rafala
Voleo bih da vidim taj POV od ovog lika ako nije problem posto stoji izvan kruga ceo minut i puca rafala
Svakako molim administraciju da ima u vidu to sto je lik nakon sto je van kruga PUCAO konstantno i neprekidno znao je da je to krsenje pravila i idalje je pucao izvan kruga na ljude koji su u krugu Ako budete posmatrali detaljno POV skontacete da momak ne zeli prekinuti nego ide oko kruga trci konstantno i ne vraca se u KRUG da se popuca nego NAMERNO krsi PRAVILA
Hvala Lepo
Neces dugo imati to sto si stekao.Jel ti krivo što nemaš šta drugo da okačiš za mene, pa si našao ovo?
Toliko si isfrustriran jer si manji ID od mene, a nemaš ni blizu onoga što sam ja stekao i napravio za svojih sedam mjeseci igranja. Ljubomora te pojede - iskuliraj malo.
Sa takvim načinom razmišljanja nećeš ništa postići, mogao si fino zatražiti POV u privatnom čatu, ali je bitnije namjestit ban. Srećom to ti neće poći za rukom.
---
Poštovanje se zaslužuje, a ti ga na ovakav način nikad nećeš steći/dobiti.
Ugledaj se malo na ostale/pojedine članove svoje familije, koji su dobri ljudi, pa ti možda neko, nekad i ukaže to poštovanje.
---
Džaba pokušavaš da namjestiš ban, od toga nema ništa jer smo svakako slučajno ušli u krug + server laga danas na max, tako da nije do nas (igrača).
POV za administraciju u prilogu:
---
Ostaj mi pozdravljen i sljedeći put smisli nešto pametnije, jer mali zloćko, ovo ti nije pošlo za rukom!
Jel i tebi krivo? Stani u red.Neces dugo imati to sto si stekao.
Mnogo si toga stekao, samo me zanima dali se placanje biznisa RL parama racuna kao pravi uspjeh u nekoj igrici?Jel ti krivo što nemaš šta drugo da okačiš za mene, pa si našao ovo?
Toliko si isfrustriran jer si manji ID od mene, a nemaš ni blizu onoga što sam ja stekao i napravio za svojih sedam mjeseci igranja. Ljubomora te pojede - iskuliraj malo.
Sa takvim načinom razmišljanja nećeš ništa postići, mogao si fino zatražiti POV u privatnom čatu, ali je bitnije namjestit ban. Srećom to ti neće poći za rukom.
---
Ugledaj se malo na ostale/pojedine članove svoje familije, koji su dobri ljudi, pa ti možda neko, nekad i ukaže to poštovanje.
---
Džaba pokušavaš da namjestiš ban, od toga nema ništa jer smo svakako slučajno ušli u krug + server laga danas na max, tako da nije do nas (igrača).
---
Ostaj mi pozdravljen i sljedeći put smisli nešto pametnije, jer mali zloćko, ovo ti nije pošlo za rukom!
Mnogo si toga stekao, samo me zanima dali se placanje biznisa RL parama racuna kao pravi uspjeh u nekoj igrici?
Mislim da me nisi razumio, da NEKOME das pare Rl tj da krsis generalno pravilo 1.6 i da ti on da biznis po najmanjoj mogucoj cijeni, znas i sam da sam na to mislio tkd nema potrebe da pises romane ode i besmislice. Istine uvijek izadu na vidjelo. Pozdrav !Ne znam o čemu pričaš. Ako misliš na grand coinse, to je kako se sjećam dozvoljeno po pravilima servera i spada u donacije.
Za razliku od tebe, znam koliko koštaju serveri, radnici, i mnoge druge stvari koje su potrebne za funkcionisanje firme, to treba da se plati/finansira.
Iz tog razloga podržavam donacije, pogotovo kad su dupli grand coinsi, jer trebamo podržati projekt na kojem igramo - a ne samo da gledamo kako nešto džaba/besplatno da dobijemo, kao što to rade pojedinci koji znaju samo da pljuju, vrijeđaju, a ni sa čim ne doprinose zajednici u pozitivnom smislu.
---
Jedva čekam da se vrate ponovo grand coinsi u prodavnicu za kupovinu, i x2, pa da opet podržim server odnosno projekt na taj način, koliko toliko, za razliku od drugih koji bi džaba/besplatno sve u životu.
---
Btw. zamisli da si toliko toksičan da ti ne dozvoljavaju da budeš na nekoj većoj poziciji ingame. Sa takvim off topic komentarima ne možeš ni da očekuješ ništa drugo, smanji toksičnost i bespotrebne komentare ako želiš nešto da ostvariš.
Srdačan pozdrav i svako dobro ti želim, nadam se da će ti nekad moje riječi doći u glavu.
---
Molim administraciju da kazni sve off topic komentare. Unaprijed hvala.
Bug je to je istina i ostalima se desavaju bugovi ali je pogresio to sto je nastavio da puca trebao je samo da pobegne jer oni njega nisu mogli da jure iz razloga sto bi ispali iz kruga, ne branim nikoga niti osudjujem samo kazem cinjenice
Mislim da me nisi razumio, da NEKOME das pare Rl tj da krsis generalno pravilo 1.6 i da ti on da biznis po najmanjoj mogucoj cijeni, znas i sam da sam na to mislio tkd nema potrebe da pises romane ode i besmislice. Istine uvijek izadu na vidjelo. Pozdrav !
Coby svi znamo kako si i sta si stekao tacnije RL pare rade posao samo sto ADMINISTRACIJA nije provalila a kad provale naopako po tebe druga stvar KAZNA je za LJUDE KOJI IZLAZE I PUCAJU IZVAN KRUGA A NE IZ KRUGA DA PUCA VAN nemoj da se izvlacis KAO LAGUJE SERVER ti si mogao da ne udjes u krug (SLUCAJNO) kako ti kazes a vidi se da namernoi ulecete sta na tom delu mape vi RADITE PG tacnije LETITE KOLIMA sta na tom delu mape ima da bi ti bio tu i kao slucajno upadnes u KRUG te price pricaj nekome drugomPoštovana administracijo.
U prilogu šaljem još jedan dokaz da je u pitanju lag servera (nije do nas igrača, nego do laga servera):
Imali smo slučaj na banci gdje je nas pet-šest pucalo na FIB-ovca koji nije mogao pasti od naših metaka, nego je morao biti likvidiran "rukama".
Ja ga nisam htio okačiti jer znam da je u pitanju lag servera, tako da ne namještam banove kao pojedinci. Smatram da je dosta prijava napravljeno na osnovu laga servera i nadam se da nevini igrači neće imati problema zbog toga - jer nije do njih, svima mnogo laguje.
Na njegovoj mapi se nebidi krug od neformala a bile su jedne komponente na gradilistu i ljudi su poceli voziti da se sklone sa gradilista i upali su u. NeformalCoby svi znamo kako si i sta si stekao tacnije RL pare rade posao samo sto ADMINISTRACIJA nije provalila a kad provale naopako po tebe druga stvar KAZNA je za LJUDE KOJI IZLAZE I PUCAJU IZVAN KRUGA A NE IZ KRUGA DA PUCA VAN nemoj da se izvlacis KAO LAGUJE SERVER ti si mogao da ne udjes u krug (SLUCAJNO) kako ti kazes a vidi se da namernoi ulecete sta na tom delu mape vi RADITE PG tacnije LETITE KOLIMA sta na tom delu mape ima da bi ti bio tu i kao slucajno upadnes u KRUG te price pricaj nekome drugom
I niko nikad nebi bio ljubomoran na osobu kao ti (ZATVORENIK BR. 299288)
.Jel ti krivo što nemaš šta drugo da okačiš za mene, pa si našao ovo?
---
---
---
Nemoj da sad lupas gluposti jeste samo izvlacenje CUJE SE U POV kad je jedan lik rekao sta ovi rade COBY KAZE OVDE JE RATING BITKANa njegovoj mapi se nebidi krug od neformala a bile su jedne komponente na gradilistu i ljudi su poceli voziti da se sklone sa gradilista i upali su u. Neformal
Mislim da te nije niko nista pitao da bi ovde kakioajde nemojte napadati coveka bio je verovatno bug tj server i sinoc se desavalo ovako nesto cim on njega vidi van kruga znaci da je u eventu jos uvek...sta i kako je neko stekao nije tema i to je njegova stvar...vidite i sami da je izasao i ne broji mu sekunde nesto se ubagovalo.