Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27811
Players nickname
Coby_Redington
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 14, 2023
Time of violation
18:00
Proofs
https://imgur.com/a/JkITmzC

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Poštovana administracijo.

Jučer između 18h i 2:40 iz gepeka auta nestalo mi je skoro 200 revolvera, oko 18k AR municije, 1-2k rev metaka i oko 28-30 carabina, shotgun, metci za shotgun, 300 komada marihuane tako nešto, tejzer i metci za tejzer - ukratko sve ilegalno iz gepeka. Kažem “skoro” jer ne znam tačnu količinu šta je čega bilo u gepeku, radim black market pa se to stalno mijenja odnosno varira.

Dodatna napomena: nestalo je sve ilegalno iz gepeka, osim običnih pancira koji nisu vidljivi pretresom gepeka vozila.

---

Također i mom prijatelju također je nestalo dosta ilegalnih stvari iz gepeka.

Sumnjamo da nam je neko, dok nismo bili prisutni obio gepek i zaplijenio stvari.

Nemamo dosije, čisti smo 100% i nema niko razloga da to radi + pretpostavljam da je to bilo prije ili poslije nekog eventa između 18:00 i 2:40.

U pitanju je “roba” vrijednosti 3-4$ miliona, što je nestalo iz mog auta.

---

Podaci za provjeru:
Coby Redington, ID: 27811 Auto: Gallivanter - 18SVR

Slika praznog gepeka:
Sliku "punog" gepeka nemam, jer nisam smatrao nikad da bi moglo doći do ovoga, pa nisam ni slikao/snimao gepek, otprilike znam šta je bilo u tom gepeku i na kojem mjestu/slotu.

---

Zamolio bih administratore koji mogu provjeriti logove za zapljenu, da ovo provjere i utvrde kako je došlo do zapljene nečega poput ovog i to na nonRP način.

Niko od državnih organizacija nije me zaustavio jučer, ni FIB, ni LSPD, ni SAHP, nit bilo ko drugi od državnih organizacija. Nismo imali nikakvu RP situaciju uopšte, ako je stvarno u pitanju zapljena stvari, a ne bug servera, onda stvarno nemam riječi.

Nadam se da će biti maksimalno i adekvatno kažnjeni za svoja nedjela.

Unaprijed hvala na odgovoru i provjeri.

Lijep pozdrav.

Coby Redington

Player
Isto se i nama desilo sinoć u periodu od 2:20-2:40

Postoji mogućnost da se svima u to vrijeme desila ista stvar, ja sam napisao između 18 i 2:40 jer nisam bio tu da bi znao 100% koje vrijeme je u pitanju.

Možete li okačiti prijavu posebno za to što se desilo?

Iz našeg fam. auta također su sve zaplijenili, ostali medkiti i meso, ostalo sve je zaplijenjeno.

niksa ocokuljic

Player
Player
¸i meni se to desilo nakon hotela obojene stvari metci za rev za ar i jos dosta toga samo odjednom iza hotela odem na parking i nema nista

Coby Redington

Player
¸i meni se to desilo nakon hotela obojene stvari metci za rev za ar i jos dosta toga samo odjednom iza hotela odem na parking i nema nista
Možeš li okačiti žalbu?

Da ne pišem svima pojedinačno.

Zamolit ću vas sve da okačite posebno žalbu, kome god se desilo nešto slično. Iskorištena je pozicija u organizaciji (pretpostavljam, ne tvrdim 100%) i napravljena je milionska šteta.

Stvari vjerovatno nećemo dobiti nazad, ali se trebaju kazniti oni koji su to uradili. Iz minute u minutu javlja se sve više i više osoba/familija kojima se desila ista stvar.

Ko je to uradio, prekršio je pravila i za to treba da odgovara.

Last edited:

BalkanBoy

A big heart is everything
Player

Jučer između 18h i 2:40 iz gepeka auta nestalo mi je skoro 200 revolvera, oko 18k AR municije, 1-2k rev metaka i oko 28-30 carabina, shotgun, metci za shotgun, 300 komada marihuane tako nešto, tejzer i metci za tejzer - ukratko sve ilegalno iz gepeka. Kažem “skoro” jer ne znam tačnu količinu šta je čega bilo u gepeku, radim black market pa se to stalno mijenja odnosno varira.

Dodatna napomena: nestalo je sve ilegalno iz gepeka, osim običnih pancira koji nisu vidljivi pretresom gepeka vozila.

---

Također i mom prijatelju također je nestalo dosta ilegalnih stvari iz gepeka.

Sumnjamo da nam je neko, dok nismo bili prisutni obio gepek i zaplijenio stvari.

Nemamo dosije, čisti smo 100% i nema niko razloga da to radi + pretpostavljam da je to bilo prije ili poslije nekog eventa između 18:00 i 2:40.

U pitanju je “roba” vrijednosti 3-4$ miliona, što je nestalo iz mog auta.

---

Podaci za provjeru:

Slika praznog gepeka:
Sliku "punog" gepeka nemam, jer nisam smatrao nikad da bi moglo doći do ovoga, pa nisam ni slikao/snimao gepek, otprilike znam šta je bilo u tom gepeku i na kojem mjestu/slotu.

---

Zamolio bih administratore koji mogu provjeriti logove za zapljenu, da ovo provjere i utvrde kako je došlo do zapljene nečega poput ovog i to na nonRP način.

Niko od državnih organizacija nije me zaustavio jučer, ni FIB, ni LSPD, ni SAHP, nit bilo ko drugi od državnih organizacija. Nismo imali nikakvu RP situaciju uopšte, ako je stvarno u pitanju zapljena stvari, a ne bug servera, onda stvarno nemam riječi.

Nadam se da će biti maksimalno i adekvatno kažnjeni za svoja nedjela.

Unaprijed hvala na odgovoru i provjeri.

Lijep pozdrav.
Nemam veze s time samo sam stavio sliku i otiso da spavam digo sam se prije 2 sata

Toma White

Player
Player

Jučer između 18h i 2:40 iz gepeka auta nestalo mi je skoro 200 revolvera, oko 18k AR municije, 1-2k rev metaka i oko 28-30 karabina, sačmarica, metci za sačmaricu, 300 komada marihuane tako nešto, tejzer i metci za tejzer - ukratko sve ilegalno iz gepeka. Kažem “skoro” jer ne znam tačnu količinu čega je bilo u gepeku, radim crno tržište pa se to stalno mijenja odnosno varira.

---

Također i mom prijatelju također nije ostalo dosta ilegalnih stvari iz gepeka.

Sumnjamo da nam je netko, dok nismo bili prisutni obio gepek i zaplijenio stvari.

Nemamo dosije, čisti smo 100% i nema razloga da to radi + pretpostavljam da je to bilo prije ili poslije nekog događaja između 18:00 i 2:40.

U pitanju je “roba” vrijednosti 3-4 milijuna dolara, što je nestalo iz mog auta.

---

Podaci za provjeru:

Slika praznog gepeka:
Sliku "punog" gepeka nemam, jer nisam smatrao nikad da bi moglo doći do ovoga, pa nisam ni slikao/snimao gepeka, otprilike znam što je bilo u tom gepeku i na kojem mjestu/slotu.

---

Niko od državnih organizacija nije me zaustavio jučer, ni FIB, ni LSPD, ni SAHP, niti bilo tko drugi od državnih organizacija. Nismo uopće imali nikakvu RP situaciju, ako je stvarno u pitanju zapljena stvar, a ne bug servera, onda stvarno nemam riječi.

Nadam se da će biti maksimalno i adekvatno kažnjeni za svoju nedjelju.

Unaprijed hvala na odgovoru i provjerite.

Lijep pozdrav.
Meni se isto dogodilo nestalo mi je iz auta dosta metaka i obojani rev al sreća ja većinu stvari ostavljam u skladištu. Možda je neki bug?

Coby Redington

Player
Meni se isto dogodilo nestalo mi je iz auta dosta metaka i obojani rev al sreća ja većinu stvari ostavljam u skladištu. Možda je neki bug?

Ne vjerujem, nestali bi i obični panciri. Samo se obični panciri ne prikazuju kad se radi pretres gepeka i ne mogu se zaplijeniti. Čudno zar ne? :D

Gvozden Gvozdenov

Player
Player
treba traziti slike od fiba jer je pd disbandan bio tako da oni to nisu uradili ako su fib resili gepeke moraju imati slike koje su stavili na diskordu ako je fib to uradio tako sto je znao da je event i otisao jer je znao da ce tamo biti puno auta i kad su ljudi usli u krug obijali kola ako je oc event treba disbandati fib odma jer je to bezobrazno

Coby Redington

Player

Javio mi se jedan on od trojice učesnika koji je bio prisutan pri obijanju gepeka i poslao mi dokaze:
Momak je jučer ušao u FIB i rekli su mu da idu u "patrolu", nažalost nije znao šta slijedi što se može vidjeti po porukama.

Javio je high komandi za dešavanja, međutim njih očigledno ne zanima što ID-evi Ivica Monte - 21400 i Johaton Otpisan - 27902 idu po serveru/državi i prave štetu od 80$ miliona, možda čak i veću.

Napomena: dotične osobe i dalje imaju visok rank u FIB-u, bez obzira na ovo što su uradili, iako se sve zna, kako unutar te organizacije, tako i van nje.

---

Mi najvjerovatnije nećemo dobit nikakvu odštetu, ali bi bilo fer da se počinioci maksimalno kazne za to što su uradili. Šteta je napravljena i ne može se popraviti, sada je sve na vama i vašoj odluci koja kazna slijedi za njih i njihova nedjela.

---

Nadam se da će se cijeniti iskrenost ID-a 37278 koji mi se javio i maksimalno me ispoštovao + poslao dokaze koji potvrđuju prijave koje su danas mnogi postavili na forum.

Cijenim iskrenost, momak je priznao šta je i kako je bilo, nadam se da će se to uzeti u obzir kada se bude donosila odluka vezano za kaznu za dotične osobe.

Unaprijed hvala.

Lijep pozdrav.

Siya Ashe

Player
Player
Javljam se ovde takodje kao lider porodice sa neformalnim statusom ciji je gepek takodje obijen i zahtevam da se pocionici kazne najstrozije jer ovo nikada nisam do sada video da je neko radio namerno da pravi stetu i zloupotrebljava svoj polozaj u legalnoj organizaciji.

SRAMOTA!

Gustavo Barbarossa

Player
Player
Ja sam prilozio date slike, samo da se zna da ja niti jedan gepek obio nisam, sto se moze proveriti kroz logove, tu sam se nasao slucajno, bio u patroli sa kolegom, i otisao do toaleta, kad sam se vratio gospoda su to uradila, i ja sam samo ostao u autu do kraja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom