Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
160
Players nickname
Dimitrije Maglutaa
Suspect ID
31702
Date of violation
Feb 18, 2023
Time of violation
01:55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LQS_jIpVVQg

Dimitrije Magluta

Player
Player
pola porodice je uradilo NRL i poznati su po tome, za sve ih kacim od sad na forumu bez trunke razmisljanja jer je ovo vec bog zna koji put da ovo rade. Nazalost mi je grada snimala samo 9 min pa sam uspeo snimiti jednog sto je uradio. Pre toga je bio fearrp pa smo ga opet ranili i nije bilo bogova pa sam ga dovrsio kao sto se vidi u snimku. Trazim da se resi ovakvo ponasanje. Pola mog razgovora sa njima se cuje pola ne znam zasto nema nikakav edit niti ista al eto. Kaznjen sam vec 120min za FearRP

Sxcot 123

Player
Player
Druze ti robas lika kao gang a ima neki random zeleni sta roba nije u autfit ti sta kazes da je bilo fear rp ja sam kreno ruke dosli su neki sosema treci lica i krenuli rafal na vama ja sam pobego jer nisam imo puske na glavi dosli su moje jer nisimi oduzeo komunikaciju ubili vas ti si mene dovrsio i tam si poogresio samo ne placi uci rpat a ti i tvoji gang membere sta radu nlr isto kako i vecih cinova sta necu kazem ko su uradili isto nlr kao i ti ali ja ne placem kao ti iako imam pov i mogu vas okacim i dobijete varn na org zato kako sta sam vec rekao nauci rpat pa ond kaci aj z

Status
Not open for further replies.
Top Bottom