Kakav si ti glupanlik me ubio iz jednog metka zelim da vidim pov od igraca 24407 ili da se kazni za nedozvoljeni softver ubio me je iz jednog hita
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kakav si ti glupanlik me ubio iz jednog metka zelim da vidim pov od igraca 24407 ili da se kazni za nedozvoljeni softver ubio me je iz jednog hita
Upanio čit nik
da skonto sam da nije cit ali sam okacio za rdm !
Udarac na Don Acu vredjanje Aco samo ih kaciKakav si ti glupandok ne prodja hil animacij akao da nemas taj helt sto ti je dodat. Vidi se dole da pokusavas da se hilas pa ti kaze nedavno ste povredjeni, sacekajte malo. Daj POV cele situacije?? Vidim nesto si bas krenuo da nas reportas, videcemo kako ces ti proci kidaro ali ne pise ti se dobro ja ti kazem.
to bozeUdarac na Don Acu vredjanje Aco samo ih kaci
duki suzzuki svako vece u usta uvaljujem ti tukiKakav si ti glupandok ne prodja hil animacij akao da nemas taj helt sto ti je dodat. Vidi se dole da pokusavas da se hilas pa ti kaze nedavno ste povredjeni, sacekajte malo. Daj POV cele situacije?? Vidim nesto si bas krenuo da nas reportas, videcemo kako ces ti proci kidaro ali ne pise ti se dobro ja ti kazem.
oc pretnje mafijo?Kakav si ti glupandok ne prodja hil animacij akao da nemas taj helt sto ti je dodat. Vidi se dole da pokusavas da se hilas pa ti kaze nedavno ste povredjeni, sacekajte malo. Daj POV cele situacije?? Vidim nesto si bas krenuo da nas reportas, videcemo kako ces ti proci kidaro ali ne pise ti se dobro ja ti kazem.
hahahah auuu druze , ima da te pojede mrakduki suzzuki svako vece u usta uvaljujem ti tukiPoozdrav batoo!
Pre neki dan me molis da te ne kacim a sad ovo. Cudnovata ste vi neka deca ali dobro, kad imao bar staduki suzzuki svako vece u usta uvaljujem ti tukiPoozdrav batoo!