Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15284
Players nickname
Don Acaa
Suspect ID
24407
Date of violation
Feb 27, 2023
Time of violation
23:32
Proofs
https://youtu.be/FonOsRF6Xeg

Duki Suzzuki

Player
Player
lik me ubio iz jednog metka zelim da vidim pov od igraca 24407 ili da se kazni za nedozvoljeni softver ubio me je iz jednog hita
Kakav si ti glupan :ROFLMAO: dok ne prodja hil animacij akao da nemas taj helt sto ti je dodat. Vidi se dole da pokusavas da se hilas pa ti kaze nedavno ste povredjeni, sacekajte malo. Daj POV cele situacije?? Vidim nesto si bas krenuo da nas reportas, videcemo kako ces ti proci kidaro ali ne pise ti se dobro ja ti kazem.

Darko Hazze

Player
Player
Kakav si ti glupan :ROFLMAO: dok ne prodja hil animacij akao da nemas taj helt sto ti je dodat. Vidi se dole da pokusavas da se hilas pa ti kaze nedavno ste povredjeni, sacekajte malo. Daj POV cele situacije?? Vidim nesto si bas krenuo da nas reportas, videcemo kako ces ti proci kidaro ali ne pise ti se dobro ja ti kazem.
Udarac na Don Acu vredjanje Aco samo ih kaci

Don Aca

Player
Player
duki suzzuki svako vece u usta uvaljujem ti tuki :) Poozdrav batoo!

Don Aca

Player
Player
oc pretnje mafijo?

Duki Suzzuki

Player
Player
duki suzzuki svako vece u usta uvaljujem ti tuki :) Poozdrav batoo!
Pre neki dan me molis da te ne kacim a sad ovo. Cudnovata ste vi neka deca ali dobro, kad imao bar sta :ROFLMAO: ti si neki tip pizde a ne kuronje ja bi rekao tako da nemoj mi se kurcit kad nemas sa cim.

Luka Lucciano

👀
Leader of unofficial org
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
  • Čeka se odgovor ID-a 15284. Ima 12 sati da odgovori.

Luka Lucciano

👀
Leader of unofficial org
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam odbiti ovu žalbu.​

• Dokazi nisu dostavljeni.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom