hahahahhahMozda je mislio prodati sta za rl pare, a ti ga ubi…
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!hahahahhahMozda je mislio prodati sta za rl pare, a ti ga ubi…
tako cemo rijesiti to pitanje da li ja imam cheat ? Tebi je buraz gore nego sto sam mislio.1v1?
gdje je gospodja ocu ja 1v1...1v1?
zao je meni sto nemas pov saosecam se sa tobomtako cemo rijesiti to pitanje da li ja imam cheat ? Tebi je buraz gore nego sto sam mislio.
Hahahahha on je barem imao sta prodatiProdao iteme za rl novac, nabudžio sebi PC i opet ne vidi odakle ga puca... pa bolje da si sebi cvike kupio
ko jebe 30 dana, taman da twink sredimgdje je gospodja ocu ja 1v1...
aha znaci saucesnik... perma banujte govnoHahahahha on je barem imao sta prodati
al si se ti odradioaha znaci saucesnik... perma banujte govno
pa posalji pov nemoj za dzaba ban da dobijasko jebe 30 dana, taman da twink sredim
Jedan mudar covijek je jednom rekao bolje dobiti ban za no POV nego sa cheatpa posalji pov nemoj za dzaba ban da dobijas
to je tacno.Jedan mudar covijek je jednom rekao bolje dobiti ban za no POV nego sa cheat
imam twink vecpa posalji pov nemoj za dzaba ban da dobijas
Postovana administracijo, oprostite mi na cekanju odgovora i zahtjeva kojeg trazite od mene, trebao sam prije objaviti u znak postovanja prema Vama ali jednostavno imam to pravo da cekam do onda kada ste mi rekli, izvoliteNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Zahtevam POV od igraca ID 22323.
Rok za dostavljanje je 12h.
koliko ti je dosadno da pises sve ovo boze...Postovana administracijo, oprostite mi na cekanju odgovora i zahtjeva kojeg trazite od mene, trebao sam prije objaviti u znak postovanja prema Vama ali jednostavno imam to pravo da cekam do onda kada ste mi rekli, izvolitePostovani Mike Faith, nadam se da si se ponadao u to da cu dobiti ban i da ces ustrajati na radu u tome da i nastavis to da pokusavas na meni, koji nemam veze s tobom, kojeg te ne poznajem i koji me ne interesujes ni 2%. Posto tvoj govor je dovoljan na povu kada sam te prvi puta cuo, shvatio sam kakvim zivotom tuznim zivis. Ono.. ne znam, zelim ti brate srecu i drzi se, nadam se da sam ti u svakom mogucem uglu ovim unio razocaranje i lazno nadanje kroz koje si morao proci u ovih par sati dok je administracija cekala moj odgovor.