Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5739
Players nickname
Mike_Faith
Suspect ID
22323
Date of violation
Mar 3, 2023
Time of violation
0000
Proofs
https://streamable.com/8f2suk

Carlos Armone

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

- Zahtevam POV od igraca ID 22323.
Rok za dostavljanje je 12h.
Postovana administracijo, oprostite mi na cekanju odgovora i zahtjeva kojeg trazite od mene, trebao sam prije objaviti u znak postovanja prema Vama ali jednostavno imam to pravo da cekam do onda kada ste mi rekli, izvolite
Postovani Mike Faith, nadam se da si se ponadao u to da cu dobiti ban i da ces ustrajati na radu u tome da i nastavis to da pokusavas na meni, koji nemam veze s tobom, kojeg te ne poznajem i koji me ne interesujes ni 2%. Posto tvoj govor je dovoljan na povu kada sam te prvi puta cuo, shvatio sam kakvim zivotom tuznim zivis. Ono.. ne znam, zelim ti brate srecu i drzi se, nadam se da sam ti u svakom mogucem uglu ovim unio razocaranje i lazno nadanje kroz koje si morao proci u ovih par sati dok je administracija cekala moj odgovor.

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
igrac nema cheat mogao si odma dostaviti pov i ne praviti se pametan al ok, nemam ja nista od tvog bana

Clara DeYemming

Player
Player
Postovana administracijo, oprostite mi na cekanju odgovora i zahtjeva kojeg trazite od mene, trebao sam prije objaviti u znak postovanja prema Vama ali jednostavno imam to pravo da cekam do onda kada ste mi rekli, izvolite
Postovani Mike Faith, nadam se da si se ponadao u to da cu dobiti ban i da ces ustrajati na radu u tome da i nastavis to da pokusavas na meni, koji nemam veze s tobom, kojeg te ne poznajem i koji me ne interesujes ni 2%. Posto tvoj govor je dovoljan na povu kada sam te prvi puta cuo, shvatio sam kakvim zivotom tuznim zivis. Ono.. ne znam, zelim ti brate srecu i drzi se, nadam se da sam ti u svakom mogucem uglu ovim unio razocaranje i lazno nadanje kroz koje si morao proci u ovih par sati dok je administracija cekala moj odgovor.
koliko ti je dosadno da pises sve ovo boze...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom