posto je Mujo prihvatio sve zalbe u vezi prodaja kripta kod bolnice itd... Snimao sam lika kako je pokusao to uraditi, i nadam se da ce biti kaznjen isto ko i ostali sto su bili....
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sve vas skemere treba istrebitiPosto sam i ja bio skeman na isti takav način ja sam pozvao admine i rekli su mi da oni rade sve po skripti i zbog toga sam bio jako ljut i htio sam si vratiti izgubljeni novac na isti način kao kad sam ga izgubio. Koliko sam vidio ti si bio točno u to vrijeme kad sam ja krenuo, nakon nekog vremena bolničar koji je bio u to vrijeme na smjeni pozvao je admina i rekao mu da mu smetam dok to radi ispred njega. Admin mi je rekao da se ne smije ometati bolničara dok radi i ja sam iste sekunde otišao i nisam se vračao u bolnicu. A ovo zbog čega sam optužen to nije istina i ja nisam prekršio to pravilo, jer sam na vrijeme shvatio da sam krivo postupim
Razumi da nisam nikoga skemao!Sve vas skemere treba istrebiti
jbg ako si ti bio ovo sa srecom u perma banu, sve zalbe koje su bile vezani za ovo su odbijene i kasnije opet prihvacene od strane Muja, sto znaci da se to kaznjiva isto ko da je skem a ti si sam kriv sto si to uradioPosto sam i ja bio skeman na isti takav način ja sam pozvao admine i rekli su mi da oni rade sve po skripti i zbog toga sam bio jako ljut i htio sam si vratiti izgubljeni novac na isti način kao kad sam ga izgubio. Koliko sam vidio ti si bio točno u to vrijeme kad sam ja krenuo, nakon nekog vremena bolničar koji je bio u to vrijeme na smjeni pozvao je admina i rekao mu da mu smetam dok to radi ispred njega. Admin mi je rekao da se ne smije ometati bolničara dok radi i ja sam iste sekunde otišao i nisam se vračao u bolnicu. A ovo zbog čega sam optužen to nije istina i ja nisam prekršio to pravilo, jer sam na vrijeme shvatio da sam krivo postupio.
Posto sam i ja bio skeman na isti takav način ja sam pozvao admine i rekli su mi da oni rade sve po skripti i zbog toga sam bio jako ljut i htio sam si vratiti izgubljeni novac na isti način kao kad sam ga izgubio. Koliko sam vidio ti si bio točno u to vrijeme kad sam ja krenuo, nakon nekog vremena bolničar koji je bio u to vrijeme na smjeni pozvao je admina i rekao mu da mu smetam dok to radi ispred njega. Admin mi je rekao da se ne smije ometati bolničara dok radi i ja sam iste sekunde otišao i nisam se vračao u bolnicu. A ovo zbog čega sam optužen to nije istina i ja nisam prekršio to pravilo, jer sam na vrijeme shvatio da sam krivo postupio.
Ja ne znam šta vama nije jasno ja nisam nikoga skemao i da jesam sve je bilo po skripti ali opet ponavljam na snimci se jasno vidi da ja nisam nikoga skemao!jbg ako si ti bio ovo sa srecom u perma banu, sve zalbe koje su bile vezani za ovo su odbijene i kasnije opet prihvacene od strane Muja, sto znaci da se to kaznjiva isto ko da je skem a ti si sam kriv sto si to uradio