sve se vidi u POV-u dogovorili smo se da mi proda crni desert scarf za 20mil,lik dolazi nudi mi kripto valutu za te pare i bezi misleci da mu necu videti ID
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ticulica
HAHAHAHHAHA POBEDA
takodjerBrate imam snimku kako je admin rekao da scam za cripto nije skripta i da on tu ne moze nista
ajde cuti pametnjakovic pokusaj skama to ti je ban retardu maloumniTransakcija nije izvršena, znaci nije skam jer nisi prihvatio samim time nije SCAM
objasnio covekIskreno jesu bjednici ovi što to rade , ali razmišljam nešto sa druge strane i to je dio Role Playa i u pravom životu imaš prevara na razne načine , tako da je ovo sastavni dio RP i nebi ovo svrstao u kršenje pravila servera , barem po mojoj procjeni , ako me razumijete , nemam ništa sa ovom situacijom niti ikoga znam , samo dajem svoj komentar![]()
bas iz tog razloga su svi dobili banove koji su to radili od strane Muje
ajde nemoj lagati brt ti se samo ljutis jer su te izbacili iz familije i zato sto ti ne daju da izađeš iz svoje kucedam ti ja scarf zaz jeftinije + ovo su scameri skoro svaka zalba na njih
LEP OFFTOPICajde nemoj lagati brt ti se samo ljutis jer su te izbacili iz familije i zato sto ti ne daju da izađeš iz svoje kuce