Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23783
Players nickname
Luka Ashbluff
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 26, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/u2j6n3

Duki Suzzuki

Player
Player
Hahahahah... Pa dal ti brate lici da taj klosar ima Crni Desert scarf? Njega kad robas izbacuje po 1 metak koliko je bedan jos je musko u zenskom liku jer nema da kupi muske adidaske, nece taj naredno 2 godine da skupi za scarf.

Boki Bitanga

Player
Player
Brate imam snimku kako je admin rekao da scam za cripto nije skripta i da on tu ne moze nista

DenzaWashington

Player
Player
Iskreno jesu bjednici ovi što to rade , ali razmišljam nešto sa druge strane i to je dio Role Playa i u pravom životu imaš prevara na razne načine , tako da je ovo sastavni dio RP i nebi ovo svrstao u kršenje pravila servera , barem po mojoj procjeni , ako me razumijete , nemam ništa sa ovom situacijom niti ikoga znam , samo dajem svoj komentar 😎

Zoki Pendrek

Player
Player
Iskreno jesu bjednici ovi što to rade , ali razmišljam nešto sa druge strane i to je dio Role Playa i u pravom životu imaš prevara na razne načine , tako da je ovo sastavni dio RP i nebi ovo svrstao u kršenje pravila servera , barem po mojoj procjeni , ako me razumijete , nemam ništa sa ovom situacijom niti ikoga znam , samo dajem svoj komentar 😎
objasnio covek

Lekica

Player
Player
dam ti ja scarf zaz jeftinije + ovo su scameri skoro svaka zalba na njih

Status
Not open for further replies.
Top Bottom