all in pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kanka git black list yediğin için 80. forumunu açsana benim forumlara niye bakıyoneverything is clear in video , it doesnt matter if there is sound or not in POV
sen kimsin senin forumuna bakıcam ?kanka git black list yediğin için 80. forumunu açsana benim forumlara niye bakıyon
niye burdasın o zaman amk OKWEQARTFOKAESDQWZOKJFTRASEQWDsen kimsin senin forumuna bakıcam ?
öle mi olmusmehmet kardeşim olduğu için olabilir mi ? bana öyle kankalı amk lı falan konuşma senin o yazdığın klavyeyi o götüne tuşlarla beraber sokarım bebe
?mehmet kardeşim olduğu için olabilir mi ? bana öyle kankalı amk lı falan konuşma senin o yazdığın klavyeyi o götüne tuşlarla beraber sokarım bebe
noldu bıdık sana da mı lazım aynı şeyden
kavga etmen guzumnoldu bıdık sana da mı lazım aynı şeyden
Ney nedion amk xdnoldu bıdık sana da mı lazım aynı şeyden
çok konuşma la o kaldığın yurdunu yakarım bak amına koydumun yalaka piçinoldu bıdık sana da mı lazım aynı şeyden
gelsene yak , maltepe üniçok konuşma la o kaldığın yurdunu yakarım bak amına koydumun yalaka piçi