ima priznjanje u POV i snimao je dodatno admin Myagi Cheng
ovo su i slike od blackmaila
ovo su i slike od blackmaila
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!smijesnozabranjen bandicam + se ne cujes brisi ovo dok ne dobijes ban
kao sto sam naveo gore bio je i admin prisutan koji je snimao rekao je da se postave slike toga ja sam snimao samo kako bi imao i ja POV svega navedenog, tako da ne postoji nikakva mogucnost namjestanja niti iceg slicnog. admin MYAGI CHENG moze sam da posvedoci da je snimao i bio prisutan i da je zatrazio slike. Isto tako zamolio bi administraciju da zakljucaju temu i kazne likove koji nisu povezani sa zalbom, ocito je da se svi javljaju samo ne osoba koja je prijavljena jer zna da je zeznioTo nije njegov discord a i to je oc stvar tako da bilo je u private chat sto je dozvoljeno.Pov ti se ne cuje nece prihvatiti.Od ove zalbe nema nista
Admin mora imati pov,a ne da mu na paypal saljes 50e i on sjeda da te pare i kao korumpirani,ajde sada 50e neka ti vrati jer si mu rekao da potvrdi za 50e jer si srecan sto ce djetu otici sve a ti debil imas 40 godina.On je ispao pametan i svoju prodavnicu oruzija biznise,auta prebacio,kak i familiju danas sto ce uraditi.Dusmani mogu da ga duvaju a ti Orhane to jeste Michael Desanto reci nek ti vrati 50e......kao sto sam naveo gore bio je i admin prisutan koji je snimao rekao je da se postave slike toga ja sam snimao samo kako bi imao i ja POV svega navedenog, tako da ne postoji nikakva mogucnost namjestanja niti iceg slicnog. admin MYAGI CHENG moze sam da posvedoci da je snimao i bio prisutan i da je zatrazio slike. Isto tako zamolio bi administraciju da zakljucaju temu i kazne likove koji nisu povezani sa zalbom, ocito je da se svi javljaju samo ne osoba koja je prijavljena jer zna da je zeznio
prije da ce se tebi smijat sta pisesBolje da povuces nego da vidi neko smijace ti se