Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3235
Players nickname
Milos Stepanic
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 6, 2022
Time of violation
1:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=01qcOsd84Bw&ab_channel=3xM

Stepanic

Player
Player
Ovako, u kasnim vecernjim satima dolaze u "redovnu kontrolu" u FIB. Prilikom kontrole smatramo da su lica prekrsila odredjena pravila grada (servera).
Da napomenemo, ova pravila krse lica koja su High ranked u samom GOVu (Ministar bezbednosti, zamenik guvernera, direktor USSSa).

Na samom pocetku mozete videti kako su blokirani ulazi u FIB od stane NGa (sa vozilima i barikadama).
Pre pocetka snimanja, specali su admini koji su videli kako lica iz NGa prete da ce nas upucati ukoliko izadjemo iz garaze (kontaktirati admina Stefana Mangana i James Cruz)
Mi smo napravili timeline za prekrsaje koji su se desili, izvolite:

1:25 ID 160 cita komande u chatu MG (kaze treca sreca, da treci put se obija)
1:25 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
2:10 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
2:45 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
3:08 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
3:30 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
3:54 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
4:09 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
4:23 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
4:42 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
4:50 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
5:05 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
5:50 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
6:15 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
6:15 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
7:28 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
8:10 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
8:44 ID 160 pretrazuje lice bez voice/me/do
8:44 ID 160 pretrazuje lice dok je lice okrenuto prema njemu (iako sme samo od pozadi)
9:55 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
11:38 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
12:02 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
12:37 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
13:24 ID 2702 ima zatvorkse kazne kao zamenik guvernera (iako su posle warna od pre 5 dana, zadrzali lice koje ima dosije)
Admini mogu pogledati i sami gov i uvideti da imaju dosta lica koja su bila u zatvoru ili hapsena. Ukoliko je potrebno, dostavicemo dokaze.
15:23 Moze se cuti gde kazu "redovna kontrola", gde NG ulazi sa puskama na nas i prete da ce nas pucati (ovo su admini videli koji su specali Mangano, James Cruz)
16:30 ID 160 ne zna "zakone drzave", gde ne sme se zatvoriti prolazi sa barikadama
17:00 Dosli su vozilima koja su blindirana, bez pratnje sa rotacijama

Popis pravila koja su prekrsena:

1.3. Zabranjeno prihvatati osoblje sa kriminalnim dosijeom.
1.4 Zabranjeno upravljanje oklopnim vozilom u gradu bez pratnje.
1.6 Zabranjeno je pretrazivanje automobila bez naredbi za igranje uloga /try, /do, /me )
1.9 Zabranjeno je blokirati ulaz barikadama ili automobilima. Morate ostaviti besplatan prolaz kroz koji ljudi mogu proći vozeći automobile. | Zatvor 120 min
1.10 Sve državne organizacije ne smiju nositi dežurnu masku. (Izuzetak su specijalne snage sljedećih organizacija: FIB / LSPD / SAHP / USSS / NG - kojima je dopušteno Ovo pravilo su prekrsili zamenik guvernera i ministar bezbednosti.
6.1 Zabranjena je pogrešna upotreba naredbi /me /do /try /todo. Igrač je dužan igrati samo istinu.
Napomena: /try se može koristiti samo 2 puta po situaciji.

FailRP - dovodjenje NGa sa punom ratnom opremom u FIB, kao da smo najveci olosi u gradu
FailRP - Sve gepeke vozila je pretresalo jedno lice iako imaju pravo da pretrazuju sa try 2 puta po situaciji.
MG - na 1:25 gde lice kaze da treca sreca, posto je citao me/do komande i zna kako ide sa pretresom

Last edited:

Dimitrije Magluta

Player
Player
3 admina su bili tu i sve gledali, jedino sto si upravu ovde je 3 puta pregledano auto, igrac je kaznjen od strane admina za njegove akcije, kao drugo ne zaboravi sta ste uradili NG juce vi kao FIB nemate nikakvo pravo da upadate drugim organizacijama u kontrolu, kao trece mi imamo svako pravi da kao GOV zovemo kao ispomoc sigurnost najvisih cinova GOV u tom momentu su bili tu nas ne zanima jel FIB,SAHP ili negde na ulici, mi smo dosli u redovnu kontrolu i tu nema dalje ne zaboravi kako se ponasate prema nama kao vasi nadredjeni i ocekujete da mi vama pomazemo? Cemu ste to zasluzili? Pokusavate nam nzm klk dugo warnove namestati i tu se pravdade kakvi ste neki silni dobri ljudi gde MGate nastrasnije i nacicu dokaz za to. Laku noc i Sretan Badnji dan svima igraci koji su pogresili su vec kaznjeni.

Stepanic

Player
Player
3 admina su bili tu i sve gledali, jedino sto si upravu ovde je 3 puta pregledano auto, igrac je kaznjen od strane admina za njegove akcije, kao drugo ne zaboravi sta ste uradili NG juce vi kao FIB nemate nikakvo pravo da upadate drugim organizacijama u kontrolu, kao trece mi imamo svako pravi da kao GOV zovemo kao ispomoc sigurnost najvisih cinova GOV u tom momentu su bili tu nas ne zanima jel FIB,SAHP ili negde na ulici, mi smo dosli u redovnu kontrolu i tu nema dalje ne zaboravi kako se ponasate prema nama kao vasi nadredjeni i ocekujete da mi vama pomazemo? Cemu ste to zasluzili? Pokusavate nam nzm klk dugo warnove namestati i tu se pravdade kakvi ste neki silni dobri ljudi gde MGate nastrasnije i nacicu dokaz za to. Laku noc i Sretan Badnji dan svima igraci koji su pogresili su vec kaznjeni.
Takodje, laku noc i srecno Badnje jutro (ukoliko slavis).

Major Obama

Player
Player
To sto ste vi ljudima koji su cisti namestali zatvorske kazne dok nisu bili tu, govorili ljudima koji su dolazili na provere kod vas da nemaju dosije, pa ih onda prijavljivali da ga zapravo imaju, to mislis da se ne zna? Mislis da ne zna ceo server da namerno pokusavate da smestite gov-u po svaku cenu? Nisam tu uopste ali sam guverner i vasih dela i pokusaja da bez ikakvog razloga vladu koja je u svakom trenutku htela saradnju sa vama srusite, mi je zaista previse. Meni su ljudi poceli da napustaju vladu jer nece vise da trpe konstantan haos sa FIB-om i namestanje od istih a sve to jer imate OOC probleme sa nama posto IC problema bilo nije samom cinjenicom da sam od prvog trenutka hteo saradnju sa vama kako bi i trebalo da bude. FailRP je i kad FIB radi protiv drzave i protiv drzavnih organizacija, fail rp je i kad Lider FIB-a uci svoje ljude da urade LATINICU da bi izbegli otmicu, FailRP je i kad saradjujete sa bandama u toku napadnutog Ammo run-a i ne branite svoje kolege iz NG, FailRP je i kad odete bez ikakvog odobrenja i vrsite unutrasnju kontrolu NG-u. Dokazi za sve postoje, to sto mi nismo jurili da rusimo FIB kao sto vi jurite da srusite GOV, to je nesto sasvim drugo i govori o nama odnosno o vama. Svaki nas pokusaj za saradnju je pao u vodu jer ste vi tako birali, sto je samo po sebi FailRP jer FIB mora da saradjuje sa GOV a ne da GOV-u smesta warnove i pokusava po svaku cenu da je disbanda. Samo tako nastavite momci ;)

FRENKLiN

RTX 3060 12 GB
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Ja kao Kurator GOVa / NGa cu da odbijem ovu zalbu zato jer jutros oko 2 sata i 30 minuta ID 1885 i ID 160 su bili kaznjeni Demorganom.
  • Takodjer NG je isto bio kaznjen za blokiranje Kapija / Ulaza u Garazu FIBa.
  • ID 160 biti ce kaznjen za MetaGamine

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom