Ovako, u kasnim vecernjim satima dolaze u "redovnu kontrolu" u FIB. Prilikom kontrole smatramo da su lica prekrsila odredjena pravila grada (servera).
Da napomenemo, ova pravila krse lica koja su High ranked u samom GOVu (Ministar bezbednosti, zamenik guvernera, direktor USSSa).
Na samom pocetku mozete videti kako su blokirani ulazi u FIB od stane NGa (sa vozilima i barikadama).
Pre pocetka snimanja, specali su admini koji su videli kako lica iz NGa prete da ce nas upucati ukoliko izadjemo iz garaze (kontaktirati admina Stefana Mangana i James Cruz)
Mi smo napravili timeline za prekrsaje koji su se desili, izvolite:
1:25 ID 160 cita komande u chatu MG (kaze treca sreca, da treci put se obija)
1:25 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
2:10 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
2:45 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
3:08 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
3:30 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
3:54 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
4:09 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
4:23 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
4:42 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
4:50 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
5:05 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
5:50 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
6:15 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
6:15 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
7:28 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
8:10 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
8:44 ID 160 pretrazuje lice bez voice/me/do
8:44 ID 160 pretrazuje lice dok je lice okrenuto prema njemu (iako sme samo od pozadi)
9:55 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
11:38 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
12:02 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
12:37 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
13:24 ID 2702 ima zatvorkse kazne kao zamenik guvernera (iako su posle warna od pre 5 dana, zadrzali lice koje ima dosije)
Admini mogu pogledati i sami gov i uvideti da imaju dosta lica koja su bila u zatvoru ili hapsena. Ukoliko je potrebno, dostavicemo dokaze.
15:23 Moze se cuti gde kazu "redovna kontrola", gde NG ulazi sa puskama na nas i prete da ce nas pucati (ovo su admini videli koji su specali Mangano, James Cruz)
16:30 ID 160 ne zna "zakone drzave", gde ne sme se zatvoriti prolazi sa barikadama
17:00 Dosli su vozilima koja su blindirana, bez pratnje sa rotacijama
Popis pravila koja su prekrsena:
1.3. Zabranjeno prihvatati osoblje sa kriminalnim dosijeom.
1.4 Zabranjeno upravljanje oklopnim vozilom u gradu bez pratnje.
1.6 Zabranjeno je pretrazivanje automobila bez naredbi za igranje uloga /try, /do, /me )
1.9 Zabranjeno je blokirati ulaz barikadama ili automobilima. Morate ostaviti besplatan prolaz kroz koji ljudi mogu proći vozeći automobile. | Zatvor 120 min
1.10 Sve državne organizacije ne smiju nositi dežurnu masku. (Izuzetak su specijalne snage sljedećih organizacija: FIB / LSPD / SAHP / USSS / NG - kojima je dopušteno Ovo pravilo su prekrsili zamenik guvernera i ministar bezbednosti.
6.1 Zabranjena je pogrešna upotreba naredbi /me /do /try /todo. Igrač je dužan igrati samo istinu.
Napomena: /try se može koristiti samo 2 puta po situaciji.
FailRP - dovodjenje NGa sa punom ratnom opremom u FIB, kao da smo najveci olosi u gradu
FailRP - Sve gepeke vozila je pretresalo jedno lice iako imaju pravo da pretrazuju sa try 2 puta po situaciji.
MG - na 1:25 gde lice kaze da treca sreca, posto je citao me/do komande i zna kako ide sa pretresom
Da napomenemo, ova pravila krse lica koja su High ranked u samom GOVu (Ministar bezbednosti, zamenik guvernera, direktor USSSa).
Na samom pocetku mozete videti kako su blokirani ulazi u FIB od stane NGa (sa vozilima i barikadama).
Pre pocetka snimanja, specali su admini koji su videli kako lica iz NGa prete da ce nas upucati ukoliko izadjemo iz garaze (kontaktirati admina Stefana Mangana i James Cruz)
Mi smo napravili timeline za prekrsaje koji su se desili, izvolite:
1:25 ID 160 cita komande u chatu MG (kaze treca sreca, da treci put se obija)
1:25 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
2:10 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
2:45 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
3:08 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
3:30 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
3:54 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
4:09 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
4:23 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
4:42 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
4:50 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
5:05 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
5:50 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
6:15 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
6:15 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
7:28 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
8:10 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
8:44 ID 160 pretrazuje lice bez voice/me/do
8:44 ID 160 pretrazuje lice dok je lice okrenuto prema njemu (iako sme samo od pozadi)
9:55 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
11:38 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
12:02 ID 160 pregledava vozilo preko voice komande
12:37 ID 1885 obija gepek vozila 3 puta
13:24 ID 2702 ima zatvorkse kazne kao zamenik guvernera (iako su posle warna od pre 5 dana, zadrzali lice koje ima dosije)
Admini mogu pogledati i sami gov i uvideti da imaju dosta lica koja su bila u zatvoru ili hapsena. Ukoliko je potrebno, dostavicemo dokaze.
15:23 Moze se cuti gde kazu "redovna kontrola", gde NG ulazi sa puskama na nas i prete da ce nas pucati (ovo su admini videli koji su specali Mangano, James Cruz)
16:30 ID 160 ne zna "zakone drzave", gde ne sme se zatvoriti prolazi sa barikadama
17:00 Dosli su vozilima koja su blindirana, bez pratnje sa rotacijama
Popis pravila koja su prekrsena:
1.3. Zabranjeno prihvatati osoblje sa kriminalnim dosijeom.
1.4 Zabranjeno upravljanje oklopnim vozilom u gradu bez pratnje.
1.6 Zabranjeno je pretrazivanje automobila bez naredbi za igranje uloga /try, /do, /me )
1.9 Zabranjeno je blokirati ulaz barikadama ili automobilima. Morate ostaviti besplatan prolaz kroz koji ljudi mogu proći vozeći automobile. | Zatvor 120 min
1.10 Sve državne organizacije ne smiju nositi dežurnu masku. (Izuzetak su specijalne snage sljedećih organizacija: FIB / LSPD / SAHP / USSS / NG - kojima je dopušteno Ovo pravilo su prekrsili zamenik guvernera i ministar bezbednosti.
6.1 Zabranjena je pogrešna upotreba naredbi /me /do /try /todo. Igrač je dužan igrati samo istinu.
Napomena: /try se može koristiti samo 2 puta po situaciji.
FailRP - dovodjenje NGa sa punom ratnom opremom u FIB, kao da smo najveci olosi u gradu
FailRP - Sve gepeke vozila je pretresalo jedno lice iako imaju pravo da pretrazuju sa try 2 puta po situaciji.
MG - na 1:25 gde lice kaze da treca sreca, posto je citao me/do komande i zna kako ide sa pretresom
Last edited: