zanima me kako je brzo opalio 2 metka s tim da ne vidim nikoga okolo ko bi me mogao double tapat
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!zar ti nikad nisi cuo za "Levi Redux" koji pojedini clanovi iz EBK koriste? Buraz, to i vrabci na grani vec znaju.zanima me kako je brzo opalio 2 metka s tim da ne vidim nikoga okolo ko bi me mogao double tapat
#FANBOYzar ti nikad nisi cuo za "Levi Redux" koji pojedini clanovi iz EBK koriste? Buraz, to i vrabci na grani vec znaju.
tvoj i tankzov kako se vec zove i taj kid#FANBOY
Ti bi mogo da iskuliras sa provociranjem na forumuEvo sad ce POV
STvar je u tome da ne moze me hitat u pola sc 2 putaNiksa brt vidi se da te hitao prvi put i kad si bio hitan ti si ga išao pucat i samo te pogodio opet i tjt
pa dovoljan dokaz ne treba mi pov od 1h za situaciju od 10 secPOV 7 sekundi
klasika da cheatate ili sta nisam skontaoklasika
pitaj drugi, mozda ce ti dat neko mislenje o cemu sam pricaoklasika da cheatate ili sta nisam skontao
pa da ne drzite te cheatere u famu ne bi bilo reporta svaki put kad je sus kill nemate pov ne kontam pritom pola vase familije vas izdalo da koristite hitboxove itdOcokuljicu ti si pravi npc sta reportas I Ibrahima si take bano jel si ti tolko mad na nas da sve jebeno kacis
EBK je kao I uvek najjaca fam a vi samo mozete da ga duvate