Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
3306
Players nickname
Mihailo Dior
Suspect ID
14426
Date of violation
Apr 13, 2023
Time of violation
2:37
Proofs
https://streamable.com/cot63x

Miki

Player
Player
Da on se zali na doxing a on pominje mesto u kom ja zivim prvi i kaze da je selo isto mozete proveriti putem ip-a
Ja sam rekao za rakovicu traktor lepo pise to sto se ti pronalazis tvoj problem. Prijatno vece. Molim da se off topic komentari kazne

Luigi Basso

Player
Player
Hehehehehhe to sto pominjes traktor i dolazis do mene a ne mislis na opstinu/mesto u kom zivim, pa to nema nigde

Miki

Player
Player
Hehehehehhe to sto pominjes traktor i dolazis do mene a ne mislis na opstinu/mesto u kom zivim, pa to nema nigde
Lepo pise za pismene ko razume srpsku gramatiku shvatice sta pise i ko je isao u skolu sto vidim da u tvom slucaju nije prisutno.

Miki

Player
Player
Pa jel zivis u traktoru mozda ako zivis onda jeste doxxing?

Luigi Basso

Player
Player
Mozes da mi se nasisas kurca i ti i mladenovac ne pravi se glup slucajnost je da ja zivim u mestu koje se zove rakovica jos dolazis tacno do mene in game i kenjas api me za jaja pacenice, uzmi trazi roditelje na facebook jos malo psihopato, jado jadna i bedna, tacno se vidi da te nisu voleli i nisu hteli od starta

Luigi Basso

Player
Player
Kolko si bolestan treba ti zabraniti pristup internetu treba te staviti u cetri zida da gledas u pod i da se zapitas majka jel si me ti ovako rodila ili sam u medjuvremenu postao retardiran

Miki

Player
Player
Neka se kazni i forum nalog i ingame nalog molicu....

Luigi Basso

Player
Player
Kad razmislim ne treba te ni u cetiri zida staviti nego u neku lab pa tamo eksperimente na tebi da izvode jer si i ovako i onako waste of time

Status
Not open for further replies.
Top Bottom