By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa traktor rakovica guglajlik ovo stavi na ingrand i place za doxing...
Da on se zali na doxing a on pominje mesto u kom ja zivim prvi i kaze da je selo isto mozete proveriti putem ip-alik ovo stavi na ingrand i place za doxing...
Ja sam rekao za rakovicu traktor lepo pise to sto se ti pronalazis tvoj problem. Prijatno vece. Molim da se off topic komentari kazneDa on se zali na doxing a on pominje mesto u kom ja zivim prvi i kaze da je selo isto mozete proveriti putem ip-a
Lepo pise za pismene ko razume srpsku gramatiku shvatice sta pise i ko je isao u skolu sto vidim da u tvom slucaju nije prisutno.Hehehehehhe to sto pominjes traktor i dolazis do mene a ne mislis na opstinu/mesto u kom zivim, pa to nema nigde
Jebiga ne moze to svako razumes + jos 1 doxxZiva istina ne idem u tehnicku skolu mladenovac
+ 1 doxxJa sam rekao za rakovicu traktor lepo pise to sto se ti pronalazis tvoj problem. Prijatno vece. Molim da se off topic komentari kazne
+1 doxxPa traktor rakovica guglaj
+1 doxxlik ovo stavi na ingrand i place za doxing...
TO BREU crkvi se za svoje zdravlje moli majmune a ne ovde na forumu