Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
53734
Players nickname
Anna Rixz
Suspect ID
78157
Date of violation
Apr 20, 2023
Time of violation
20:20
Proofs
https://youtu.be/NH-8GX0Jg3A

Slox LSO

Player
Player
kanka bilmene gerek yok zatende fablsı biliyorum ve takdir ediyorum allahın unuttuğu köyde oyun oynayabilecek internet buluyor,blacklist yiyor ve hala forumda dolaşabiliyor amk köylüsü bence gayet takdir edilesi bir hareket
belli zaten tr de yaşamadığın daha de nin da nın ayrı yazılışını bilmiyosun amına koydumun andavalı seni 😄

Fabls Lso

💀LSO💀
Player
türkiyede değilim ya bro atanıyor abim ablam siz devam köleliğe
SENİN O ANANI SATIN ALIRIM AMINA KODUMUN SALA ASDJKHASJKDHASJDHASKJDHKASJDHJASDHJASHDJKASDHKJASHDASJDHASJDHASJDHKASJDHASJKDHASJDHASJDHSJKADHKJASDHASKJDHASJKDHASJDHASDHASDJKHFGHFASLDJFAKLŞSDJFLKASDHFJKSDFH

Henry King

Senior Player
Player
Jl5J4qA.png

senmi alacaksın amına koyduğumun köylüsü senin paran benim bir aylık ihtiyaçlarımı karşılayamaz git tarlanımı çapalıyorsun ne yapıyorsun gelip burda konuşma paramla aileni satın alır kölem yaparım senin birde gelmiş bozuk link atıyorya andaval 🤣

Fabls Lso

💀LSO💀
Player
Jl5J4qA.png

senmi alacaksın amına koyduğumun köylüsü senin paran benim bir aylık ihtiyaçlarımı karşılayamaz git tarlanımı çapalıyorsun ne yapıyorsun gelip burda konuşma paramla aileni satın alır kölem yaparım senin birde gelmiş bozuk link atıyorya andaval 🤣
Seni bi günlüğümle hayatını satın alırım amına kodumun sala seni siktir git kendi çapında zenginliğinde nereye alıyon amk djsmdjsndkdn o klübende grandda jellynin sesine 31 çekersin oyunda para satarsınız 100 200 lira için göt veren birisin diye düşünüyorum gelmiş ihtiyaçmış zırvalıyo amk dengim olduğun zaman (tabi bı biraz zor daha yan carla felan yazıyon) şu oyundan kafasını kaldırmayan obez gelmiş tarla diyo aileni satın alırım diyo bundan babanın haberi varmı ? link çalışıyo nu arada illa çalışmıyo diyosan dcden yaz ordanda atıyım. 😉

Henry King

Senior Player
Player
Seni bi günlüğümle hayatını satın alırım amına kodumun sala seni siktir git kendi çapında zenginliğinde nereye alıyon amk djsmdjsndkdn o klübende grandda jellynin sesine 31 çekersin oyunda para satarsınız 100 200 lira için göt veren birisin diye düşünüyorum gelmiş ihtiyaçmış zırvalıyo amk dengim olduğun zaman (tabi bı biraz zor daha yan carla felan yazıyon) şu oyundan kafasını kaldırmayan obez gelmiş tarla diyo aileni satın alırım diyo bundan babanın haberi varmı ? link çalışıyo nu arada illa çalışmıyo diyosan dcden yaz ordanda atıyım. 😉
para satıyorsak arkadaşların gibi enayilerde alıyor bro onu ne yapacağız? çalışmayan linkide editlemişya bide amk neyse bro sen kendi halinde takıl forumda hayatsızlığını yap burda işim gücüm var senlemi uğraşıcam sabahtan akşama iyi forumlar

Fabls Lso

💀LSO💀
Player
Sizin gibileri rezil etmek eğlenceli ah bide dcden felan yazsanız korkamasanız insan yemiyoz en son senin gibi yazan arkadaşlarına sor mesajları göstersinler ne kadar beyinleri olmadıklarını :)

Fabls Lso

💀LSO💀
Player
para satıyorsak arkadaşların gibi enayilerde alıyor bro onu ne yapacağız? çalışmayan linkide editlemişya bide amk neyse bro sen kendi halinde takıl forumda hayatsızlığını yap burda işim gücüm var senlemi uğraşıcam sabahtan akşama iyi forumlar
Yurt dışındasın ve tl ile para satıyosun. Yazık sana büyük garibanlık hiçbişeyide editlediğim yok takip et editmi değilmi anlarsın ama dur instan ifşa olur şimdi onun içinde yan hesap aç bence ve bana hayatsız diycek en son kişisiziniz hayatınız grand olmuş ve grandı artık iş güç olarakmı gösteriyosun ? Babanada heralde şey diyosun ben burdan para kazanıyorum o yüzden oynuyorum :D devam edin o kadar oynuyosun ve hala hiçbişeyiniz yok oyunda ah be üzüldüm sizin için neyse hakediyosunuz :cautious:

Cemre Archer

Player
Player
5k yatirdigi hesabini 200 liraya satinca fabls amk

Status
Not open for further replies.
Top Bottom