Rade MG time sto spominju OC i fam warn, govore kako ce izaci iz familije da nas pobiju da familija ne bi dobila warn, PG je to sto je rekao da se ruke kupuju na pijaci iako se jasno vidi da ruke imamo, rade RDM sto se jasno vidi na kraju POV-a.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!RMislis HR
Ti vredjas coveka sto ima govornu manu i ismevate seRade MG time sto spominju OC i fam warn, govore kako ce izaci iz familije da nas pobiju da familija ne bi dobila warn, PG je to sto je rekao da se ruke kupuju na pijaci iako se jasno vidi da ruke imamo, rade RDM sto se jasno vidi na kraju POV-a.
To sto ne zna reci r nije govorna mana to se moze ispraviti druga stvar to je ic vrijedjanje tako da ne vidim u cemu je problemTi vredjas coveka sto ima govornu manu i ismevate se
A kakvo ti osiguranje imas da ja imam obje ruke pa mi govoris idi kupi ruke?Ja se za ovo nemesam nista samo smatram da se treba i to kazniti da se podsmejava neko nekom kad ima govornu ili bilo kakvu manu to nije lepo
To je govorna mana! Vidi se koliko znaš! R dosta osoba nezna izgovoriti zbog jezika jer koža što drži jezik je dosta kraća od ostali ljudi i jezik nema tu mogućnost da radi kako bi trebao. I da to je govorna mana u 99% slučajeva čak i u njegovom! Molim administracije da ismejavanje govora da se kazni!To sto ne zna reci r nije govorna mana to se moze ispraviti druga stvar to je ic vrijedjanje tako da ne vidim u cemu je problem
Nebi ga ismijavali da nije u cosa nosriTo je govorna mana! Vidi se koliko znaš! R dosta osoba nezna izgovoriti zbog jezika jer koža što drži jezik je dosta kraća od ostalih ljudi i jezik nema tu mogućnost da radi kako bi trebao. I da je to govorna mana u 99% slučajeva čak iu njegovom! Molim administraciju za ismjećivanje govora da se kazni!
Koji ste vi likovi nije on kriv ima govornu manu to je ok nije lepo da ga ismevasRade MG time sto spominju OC i fam warn, govore kako ce izaci iz familije da nas pobiju da familija ne bi dobila warn, PG je to sto je rekao da se ruke kupuju na pijaci iako se jasno vidi da ruke imamo, rade RDM sto se jasno vidi na kraju POV-a.
Objasni mi kako je okej da dodje on i krene da prica aa imate jezik znate da pricate ako nema kredibilitet i psihicko stanje da podnese istu stvar od meneKoji ste vi likovi nije on kriv ima govornu manu to je ok nije lepo da ga ismevas
Treba te biti sramota mozda povredis nekog tako ko je mladji
To je govorna mana! Vidi se koliko znaš! R dosta osoba nezna izgovoriti zbog jezika jer koža što drži jezik je dosta kraća od ostali ljudi i jezik nema tu mogućnost da radi kako bi trebao. I da to je govorna mana u 99% slučajeva čak i u njegovom! Molim administracije da ismejavanje govora da se kazniTo sto ne zna reci r nije govorna mana to se moze ispraviti druga stvar to je ic vrijedjanje tako da ne vidim u cemu je problem
Bravo evo vidite poštovana administracije!Nebi ga ismijavali da nije u cosa nosri
naravno kad oni nama svasta pricaju i mi cemo njima.Na kraju dana zna se ko ovde koristi lmg i kaze da ima rukeNebi ga ismijavali da nije u cosa nosri
a padaju 5v2 i 9v2 dobri pucaci priznajemnaravno kad oni nama svasta pricaju i mi cemo njima.Na kraju dana zna se ko ovde koristi lmg i kaze da ima ruke
Pa to vi padate uvek zato se i zalite,kvarite nama starijima roleplay,svaki drugi covek vas mrzi koliko ste pokvareni i bezobraznia padaju 5v2 i 9v2 dobri pucaci priznajem
znasPa to vi padate uvek zato se i zalite,kvarite nama starijima roleplay,svaki drugi covek vas mrzi koliko ste pokvareni i bezobrazni
Jel ti neko nekad rekao da imas odlicna zapazanjaPa to vi padate uvek zato se i zalite,kvarite nama starijima roleplay,svaki drugi covek vas mrzi koliko ste pokvareni i bezobrazni