By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!he says it will kill you if you do this again you are in a rp situation and he can do ityou can report on forum, you cant do this
still a rule violation
olum senin işin gücün yok mu derslerin sınavların yok mu annen baban ders çalış demiyor mu sana amk forumda frosty family mi görmeyi bekliyon ya da yapman gerekenler yok mu senin 16 yaşındasin amk tamam frosty e versinler warning de sen deli misin lan bilader ne zaman bu adamlara konu acsalar ya da pov request sen altindasin hep ya ruh hastası amkBoth sides are provoking, but the frosty family kills the person during the event.
Var dostum hepsinide yapıyorum zaten ayrıca yapmam gerekenin çok ilerisindeyim üniversite sınavına hazırlanıyorum notlarım çok iyi spora gidiyorum ingilizce kursuna gidiyorum 16 değil 15 yaşındayım paramıda internetten kazanıyorum photoshop premiere pro after effect animate dreamweaver 3dcoat 3dsmax blender biliyorum hepsini tamamen değil geliştiriyorum üzerine grandrp mod yapıp oradan bile para kazanıyorum sırf grandrp yi oynuyorum diye beni niye lifeless obez bi ucube sanıyorsunuz amkolum senin işin gücün yok mu derslerin sınavların yok mu annen baban ders çalış demiyor mu sana amk forumda frosty family mi görmeyi bekliyon ya da yapman gerekenler yok mu senin 16 yaşındasin amk tamam frosty e versinler warning de sen deli misin lan bilader ne zaman bu adamlara konu acsalar ya da pov request sen altindasin hep ya ruh hastası amk
ASLFPĞ-ASKLFGPĞASFGKOPASGKOPĞASKGASDIOPGJMASIOGJMASIOGASVar dostum hepsinide yapıyorum zaten ayrıca yapmam gerekenin çok ilerisindeyim üniversite sınavına hazırlanıyorum notlarım çok iyi spora gidiyorum ingilizce kursuna gidiyorum 16 değil 15 yaşındayım paramıda internetten kazanıyorum photoshop premiere pro after effect animate dreamweaver 3dcoat 3dsmax blender biliyorum hepsini tamamen değil geliştiriyorum üzerine grandrp mod yapıp oradan bile para kazanıyorum sırf grandrp yi oynuyorum diye beni niye lifeless obez bi ucube sanıyorsunuz amk