By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa braca stoje u mjestu a ne necemo ih pogoditbraca navrnuli malo ahahaha vas 3 dobije hit u roku 3 sec
Opet ovaj forum ratnik plače. Druže idi u 24/7 kupi više te ruke. Stojite kao saksija na infernu i plačete kako vas neko ubija. Drugar ti je na otvorenom nema cover čist double tap. Još samo sami sebe niste reportali...braca navrnuli malo ahahaha vas 3 dobije hit u roku 3 sec
Mene zanima gde ima da se kupe čvarci i kavurma? I sam vidiš da je double tap al ajde da reportam pa ako prođe prođe, koji ste vi likovi jbtVjerovatno je double tap ali me zanima samo kako i odakle
Ma u pola stotinke. Kupi ti i naočare usput trebaće ti, i čokolino da se nađe za užinubraca navrnuli malo ahahaha vas 3 dobije hit u roku 3 sec
Na POV-u se jasno vidi kako doticni biva hitan revolverom jedan put od strane mog prijatelja , zatim ga ja ubijam .Vjerovatno je double tap ali me zanima samo kako i odakle
Oćeš da ti pokažem pov kako vozim kola po gradu. Leči komplexeu pravo si ovo je definitivno double tap, aj pokazi nam pov?
veoma logican double tap, hteli bi videt iskreno kako ide taj double tap motion da naucim nestoNa POV-u se jasno vidi kako doticni biva hitan revolverom jedan put od strane mog prijatelja , zatim ga ja ubijam .
Ćuti kidaro toliko si jadan da je to strašno. Video si ti kako je dobio prvi hit malo sutra. Vrištite odakle vas pucaju a likovi iza kućiće ispred vas stoje i nabadaju vas u glavu sa strane i preko kućice. A postoji mogućnost i da vas je još neka fam hitala jer ne znate gde bijete. Kupite naočare. Stojite vas 5 u istom mestu kao botine bez covera i plačete po forumu kad vas neko ubije. Ali polako karma je čudo... mnogo ste se istripovalinije logican double tap zato sto 3 ljudi stoju ispred njega, okej videli smo kako je dobio prvi hit ali dobili su i ljudi sta stoju ispred njega, usput toga vase ljudi su isto hitani i mozes samo jedan lik da vidis kako pikuje zato se i zatrazi pov, ako ti je problem da dostavis pov to nije moj problem, nego vas
Ti si meni bitan kao semafor. Doćiće i na tebe red polako i recite toj maloj drukari što visi kod vas da malo smanji mge aj salji pov brate nemoj da dozvolis da te kid kao mene nervira mraleuuu
I pov se šalje kad admin zatraži, nebitan si. A jedinu nervozu i komplex vidim kod tebe i tvojih drugara jer ste se usrali na max. Ali polako tek ćete gospodo veliki pucačie aj salji pov brate nemoj da dozvolis da te kid kao mene nervira mraleuuu
ne znam koji se kurac palis kao majmun na banani, napalio si se i pravis se neki pucac kad ti jasno i krako pise sta ti trazi na pov request, smanji tvoj dozivljaj da si neko i nesto, nisam ni dosao na thread da se svadjam nego si ti nabio muda na grlo da misli da si neki :/I pov se šalje kad admin zatraži, nebitan si. A jedinu nervozu i komplex vidim kod tebe i tvojih drugara jer ste se usrali na max. Ali polako tek ćete gospodo veliki pucači
Druže smanji doživljaje kad si malo jači od kisele vode. Ja za sebe nisam nikad rekao da sam pucač, hvala što misliš da jesam ja taj komplex kao ti nemam. A vaših prijava za nebuloze je pun forum jer skilla nemate i onda morate da plačete. I prvi koj vas ubije je čiter , jer ste navikli da sa reduxima i sranjima budete uvek top. Vrlo dobro znaju svi koliko je vaših "pucača" dobilo babanu. Tako da kidexu čokolino i u krevet. Toliko si se pogubio da si bitan da je vreme da te neko stavi na pravo mesto, i tebe i tvoje kidove jer ste se mnogo pogubili i pustili ta mala mudanca. Idi hvali se u školici kako reportaš ljude po forumu.ne znam koji se kurac palis kao majmun na banani, napalio si se i pravis se neki pucac kad ti jasno i krako pise sta ti trazi na pov request, smanji tvoj dozivljaj da si neko i nesto, nisam ni dosao na thread da se svadjam nego si ti nabio muda na grlo da misli da si neki :/
gotta be tought living with all that ego
I kažem ti opet ne nerviram se jer ti ne možeš da me iznerviraš u 3 života i da hoćeš. Upravo si ti taj koj ne kapira da je ovo igrica i da se igra ingame a ne na forumune znam koji se kurac palis kao majmun na banani, napalio si se i pravis se neki pucac kad ti jasno i krako pise sta ti trazi na pov request, smanji tvoj dozivljaj da si neko i nesto, nisam ni dosao na thread da se svadjam nego si ti nabio muda na grlo da misli da si neki :/
"docice vam vreme, videcete pucace, ne plasite se" blah blah
opusti se malo ladno je samo lik zatrazio pov da vidi ako je moguce ako nije nije neka frka nemoj se nerviras zbog igrice previse nije ti lepo