Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
818
Players nickname
Leon Cursed
Suspect ID
1361
Date of violation
Apr 26, 2023
Time of violation
22:44
Proofs
https://youtu.be/-rXEbdpgwlo

bigguccisosa

Player
Player
On obozava da mene zove kid a jos gore je ako si stariji i umires na igricu :)
Radije bi bio kidara i igrao igricu i uzivao nego da imam 30 i da igram igricu, znam tvoj odgovor na ovo da si ti radnik i da igras igricu for fun ali vidi se po tvoje odgovore kako ti igras igricu for fun, jos malo ti fali da uletis u monitor i da pocnes da cmizdris.
Nazalost nisam vise kidara ali jos uvjek uzivam igrat igrica. Ako skrolas forum ili kako sto vec pises dobro nas znas ko smo i sta smo i ne znam u ovoj situciji sta to tebe pravi, dali te pravi fan ili loso obssesed lik sta je jos gore.
A vec kad pricas da smo mi dobili banove iskreno ne znam ko je od nase porodice banan ako mi mozes rec zato sto dosta znas za nas?
I daj smisli nesto drugo, budi malo originalan sa recima molim te i ne zaboravljaj nemoj se nervirat ej :sneaky:

bigguccisosa

Player
Player
Nemam ja nista protiv tebe i necu ni imat, ja tebe ne znam pretpostavljam da i ti mene ne znas, ne znam koja je poenta na celu prica kad je thread bio dosta simple :)

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Aj daću ti autogram da ne plačeš više. Zapenio si krenuće ti pena na usta još malo :) i ti meni kažeš da se nerviram a pišeš roman. Nego sad goriš jer ti je napokon neko rekao što svi misle :) Polako dobićeš šećer od nervoze, a mlad si momak

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Nemam ja nista protiv tebe i necu ni imat, ja tebe ne znam pretpostavljam da i ti mene ne znas, ne znam koja je poenta na celu prica kad je thread bio dosta simple :)
Poenta je da se ne gubite po forumu.. I da plačete na svaku glupost jer ne znate kako drugačije ingame da se izborite. To je poenta

bigguccisosa

Player
Player
Slobodno evo potpisi mi profil na FORUMU ako ti daje osecaj da si neki poseban.
Nekad su mi rekli "Misliti, srati i cvece brati nije isto".

Budi mi ti dobar brate i samo tako ostani, imaj dobru noc ili sta god da je kod tebe!

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Slobodno evo potpisi mi profil na FORUMU ako ti daje osecaj da si neki poseban.
Nekad su mi rekli "Misliti, srati i cvece brati nije isto".
Ma koji si ti meni kralj :) Trajaće taj tvoj komplex još dugo vidim ja :) Jednostavno nije bolest sve što boli. Aj pozz ne bih te više zadržavao. Izađi malo na sunce lep je dan :)

Last edited:

John.

Player
Player
On obozava da mene zove kid a jos gore je ako si stariji i umires na igricu :)
Radije bi bio kidara i igrao igricu i uzivao nego da imam 30 i da igram igricu, znam tvoj odgovor na ovo da si ti radnik i da igras igricu for fun ali vidi se po tvoje odgovore kako ti igras igricu for fun, jos malo ti fali da uletis u monitor i da pocnes da cmizdris.
Nazalost nisam vise kidara ali jos uvjek uzivam igrat igrica. Ako skrolas forum ili kako sto vec pises dobro nas znas ko smo i sta smo i ne znam u ovoj situciji sta to tebe pravi, dali te pravi fan ili loso obssesed lik sta je jos gore.
A vec kad pricas da smo mi dobili banove iskreno ne znam ko je od nase porodice banan ako mi mozes rec zato sto dosta znas za nas?
I daj smisli nesto drugo, budi malo originalan sa recima molim te i ne zaboravljaj nemoj se nervirat ej :sneaky:
nisi morao bas knjigu da napises

Tobias Rieper CREW

Player
Player
aj cuti ti tamo imas 190god drkas se na forumu
Mnogo ti znaš o meni i mojim godinama ubilo se :) ne drkam se ja ništa nego dečko mora da shvati neke stvari, a ne da plače svaki dan kao sisica čim ga neko bolji od njega nabode 😂

Moony

Player
Player
Mozemo i mi drugi pov pokazat da smo svi hit u sekund dobili

DarioRadio

Player
Player
clown-nose.gif

Status
Not open for further replies.
Top Bottom