ex deputy GOV lider HAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAdministratori mogu odraditi pc - check da se uverite da ne koristim nikakav cheat i da je bio samo double tap
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ex deputy GOV lider HAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAdministratori mogu odraditi pc - check da se uverite da ne koristim nikakav cheat i da je bio samo double tap
Ajde brate ti lutke,i plišane igračkice pod ruku i na spavanjac. Zalutao si jaslice su na drugom mestu, i popij još po koj magnezijum usputAjmo braćo svi minecraft roleplay da igramo i uživamo
Bar ja nemam ništa loše protiv ikog za rl kao što ti za mene imaš.Ajde brate ti lutke,i plišane igračkice pod ruku i na spavanjac. Zalutao si jaslice su na drugom mestu, i popij još po koj magnezijum usput
Vrtić u ovom smeru ----------->Bar ja nemam ništa loše protiv ikog za rl kao što ti za mene imaš.
Sta ti je smesno ?ex deputy GOV lider HAHAHAHHAHHAHAHAHAHH
Ajde brate ti lutke,i plišane igračkice pod ruku i na spavanjac. Zalutao si jaslice su na drugom mestu, i popij još po koj magnezijum usput
Pa njih3 nemogu da hitaju nas 5 u 2 sekunde i kome ti govoris npc kad niko ni nezna ko siStojite u jebenom mjestu ko npc i ocekujes da necete primit hit
pito nisam, a ti si?Pa njih3 nemogu da hitaju nas 5 u 2 sekunde i kome ti govoris npc kad niko ni nezna ko si
Zato si ti VIP poznata ličnost na grandu i nigde drugde Možda si poznat u svom razredu, ali moždaPa njih3 nemogu da hitaju nas 5 u 2 sekunde i kome ti govoris npc kad niko ni nezna ko si
Alo sta mi dijete vrijedas? Sta si ti umisljas, tko si ti? Nebitan si lice nikoga ne interesiras slobodno se prestani blamirat popij malo mlijeka odi spavaj koji sat ocito ti treba. Tu govoris ljudima da su kidovi a ti si taj koji krece svadju i drzi ju zivu celo vreme. Ili posaljite pov i dokazite da ste vi ti "najjaci pucaci" ili se vrati u mracnu rupu u kojoj si se do sada krio i pusti admina da radi svoj posao umesto da se mesas. zzzzzZato si ti VIP poznata ličnost na grandu i nigde drugde Možda si poznat u svom razredu, ali možda
"vjerovatno je double tap" i sad se nemozete pomirit stim da je neko mozda bolji od vas ...Alo sta mi dijete vrijedas? Sta si ti umisljas, tko si ti? Nebitan si lice nikoga ne interesiras slobodno se prestani blamirat popij malo mlijeka odi spavaj koji sat ocito ti treba. Tu govoris ljudima da su kidovi a ti si taj koji krece svadju i drzi ju zivu celo vreme. Ili posaljite pov i dokazite da ste vi ti "najjaci pucaci" ili se vrati u mracnu rupu u kojoj si se do sada krio i pusti admina da radi svoj posao umesto da se mesas. zzzzz
Šta peniš klipane, smiri se popij čokolinoAlo sta mi dijete vrijedas? Sta si ti umisljas, tko si ti? Nebitan si lice nikoga ne interesiras slobodno se prestani blamirat popij malo mlijeka odi spavaj koji sat ocito ti treba. Tu govoris ljudima da su kidovi a ti si taj koji krece svadju i drzi ju zivu celo vreme. Ili posaljite pov i dokazite da ste vi ti "najjaci pucaci" ili se vrati u mracnu rupu u kojoj si se do sada krio i pusti admina da radi svoj posao umesto da se mesas. zzzzz
Nikad nismo rekli da smo najjači pucači hvala ti što tako misliš . A da se plašim vas miševa nosio bi mačku u džepu, no stresAlo sta mi dijete vrijedas? Sta si ti umisljas, tko si ti? Nebitan si lice nikoga ne interesiras slobodno se prestani blamirat popij malo mlijeka odi spavaj koji sat ocito ti treba. Tu govoris ljudima da su kidovi a ti si taj koji krece svadju i drzi ju zivu celo vreme. Ili posaljite pov i dokazite da ste vi ti "najjaci pucaci" ili se vrati u mracnu rupu u kojoj si se do sada krio i pusti admina da radi svoj posao umesto da se mesas. zzzzz
Ne mogu, moram ostavit mlijeko za tebeŠta peniš klipane, smiri se popij čokolino
Imam ja dobru cuclu za tebeNe mogu, moram ostavit mlijeko za tebe
Ja ne mislim, ja znam. Ti si taj moj drugi cale idol sve na sto se ja ugledamNikad nismo rekli da smo najjači pucači hvala ti što tako misliš no stres
Tako je sine moj brzo učišJa ne mislim, ja znam. Ti si taj moj drugi cale idol sve na sto se ja ugledam
Pa da jbg vi ste ti, . Dosli iz najmracnijih rupa da nam objasne par stvari pa da de zavuku ponovo. Evo cisto da ti se izvinim zato sto ti evente uzimam tu jbg nije moj cilj bio uvrijedit te.."vjerovatno je double tap" i sad se nemozete pomirit stim da je neko mozda bolji od vas ...
Ajde molim te daj mi, treba mi za sina sad se rastuzio jer si ga vrijedaoImam ja dobru cuclu za tebe
brate sta se pravdas toliko ako imas pov kako ti se daĆuti kidaro toliko si jadan da je to strašno. Video si ti kako je dobio prvi hit malo sutra. Vrištite odakle vas pucaju a likovi iza kućiće ispred vas stoje i nabadaju vas u glavu sa strane i preko kućice. A postoji mogućnost i da vas je još neka fam hitala jer ne znate gde bijete. Kupite naočare. Stojite vas 5 u istom mestu kao botine bez covera i plačete po forumu kad vas neko ubije. Ali polako karma je čudo... mnogo ste se istripovali