bato ko ti drma kavez veliki si ti jebac cuo sam za tebe zovu te desanka šakićne treba meni pismenost da ti jebem mater batoo
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bato ko ti drma kavez veliki si ti jebac cuo sam za tebe zovu te desanka šakićne treba meni pismenost da ti jebem mater batoo
bato ko ti drma kavez veliki si ti jebac cuo sam za tebe zovu te desanka šak
znas i sambato ko ti drma kavez veliki si ti jebac cuo sam za tebe zovu te desanka šakić
Nebitan tako kao ti ?dodes tu na forum kurcis se a nebitan si skroz
Ovakvo ponasanje "lidera" je nerealno, kakav si ti samo uzor sa tim svoj forama "idi vidi sunce", "kidex", "kid", "vrticanac", itd. Nadam se da ce ovakvo ponasanje biti adekvatno nagradjeno, ili kako bi drugi "kaznjeno".. Ti si umisljas sliku nekog boga ili sto vec? Zoves ljude forum warriorima itd. iako si ti taj koji drzi svadju na ovoj zalbi aktivnu od jucer, ali ipak mi smo te kidare koje trebaju ic u vrtic sutra ujutro i trebamo vidit sunce i sta vec ne. Dok ti tu zatvoren u podrumu ili tko zna gdje vec blejis u monitor 24/7 cekajuci da se ides pravit pametan i da ispadnes netko. Govoris ljudima da su bolesni a ne znas nac ogledalo da visis klauna pravog sto misli da je bitan u njemu.. Sumnjam da su tvoji autogrami potrebni ikome osim ove tvoje ekipe koju si tako lijepo trenirao i ucio, sacuvaj ih za njih.. I prije svega probaj ih naucit kako se snima pov,tu sam ako treba pomoc oko toga Uzivaj miTi još nisi u krevecu? Dečko 21h je odavno treba da si u krevecu ujutru ideš u vrtić. Smer ka vrtiću -------->
Vi kidovi ste mi stvoreni za sprdanje sa vama uvek cirkuspusti bre lika obozava da se objasnjava na ljudi koji su u vrticu
Mnogo si ti druze opterecen sa nama i time kome sam ja lider. Bolje gledaj sebe malo umesto sto ti je jedina zanimacija u zivotu plakanje po forumu. Igrica se igra ingame opusti se, cemu tolika nervoza Osecam li ja to strahic mali, znam da boli Idi vidi dal sam napolju, i napisi jos po koj roman ne ide ti lose. Vi se od pocetka svadjate sami sa sobom I kao sto vidis ni jednog trenutka vas nisam ni opsovao niti uvredio a tvoj drugar " krimos na baterije " je itekako psovao tako da ubi vas nervozaOvakvo ponasanje "lidera" je nerealno, kakav si ti samo uzor sa tim svoj forama "idi vidi sunce", "kidex", "kid", "vrticanac", itd. Nadam se da ce ovakvo ponasanje biti adekvatno nagradjeno, ili kako bi drugi "kaznjeno".. Ti si umisljas sliku nekog boga ili sto vec? Zoves ljude forum warriorima itd. iako si ti taj koji drzi svadju na ovoj zalbi aktivnu od jucer, ali ipak mi smo te kidare koje trebaju ic u vrtic sutra ujutro i trebamo vidit sunce i sta vec ne. Dok ti tu zatvoren u podrumu ili tko zna gdje vec blejis u monitor 24/7 cekajuci da se ides pravit pametan i da ispadnes netko. Govoris ljudima da su bolesni a ne znas nac ogledalo da visis klauna pravog sto misli da je bitan u njemu.. Sumnjam da su tvoji autogrami potrebni ikome osim ove tvoje ekipe koju si tako lijepo trenirao i ucio, sacuvaj ih za njih.. I prije svega probaj ih naucit kako se snima pov,tu sam ako treba pomoc oko toga Uzivaj mi
Ma ja sam za vas cuo pre mog postojanjaobozavas ti vrtic i nas, dovolno dosta da znas vise za nas nego mi za nas
Nismo brate meni bas zanimljivi ovi kidovi Prezanimljivi su mi I pravim im temu da imaju o cemu da pricaju sutra u skoliciEe da jako bitna stvar, ne treba je izostaviti. Ovo je igrica, ne stvaran zivot. Zar ne mislite da ste malo skrenuli?
nisi ti bio rodjen u cod danova da bih znao sta se tu desava ali lik obozava da nam daje "teme"Ee da jako bitna stvar, ne treba je izostaviti. Ovo je igrica, ne stvaran zivot. Zar ne mislite da ste malo skrenuli?
Šta ću kad mi dajete inspiraciju bices sutra glavni u skolici Jos kad ti potpisem autogram ima da sijašnisi ti bio rodjen u cod danova da bih znao sta se tu desava ali lik obozava da nam daje "teme"
"Sto ti je jedina zanimacija u zivotu plakanje po forumu" brate nisam ti ogledalo, sta si toliko napaljen? Ja sam svjestan se igrica igra ingame, ali ti si na ovoj zalbi odigro turfova vise od kolega na svim serverima zajedno, samo ne znam s kim.. Mislis da smo mi uplaseni a tu nam drhtis i treses se dok pokusavas obranit svoju fam i clanove.. Bitno da ti nas tu ne psujes samo ti idi lovi tamo djecu po vrticu, ocito ti je to zanimanje u slobodno vrijeme, za koje ni ne znam dali postoji?Mnogo si ti druze opterecen sa nama i time kome sam ja lider. Bolje gledaj sebe malo umesto sto ti je jedina zanimacija u zivotu plakanje po forumu. Igrica se igra ingame opusti se, cemu tolika nervoza Osecam li ja to strahic mali, znam da boli Idi vidi dal sam napolju, i napisi jos po koj roman ne ide ti lose. Vi se od pocetka svadjate sami sa sobom I kao sto vidis ni jednog trenutka vas nisam ni opsovao niti uvredio a tvoj drugar " krimos na baterije " je itekako psovao tako da ubi vas nervoza
Opet ovaj Šekspir piše romane Jeste ja sam forum turfer A što si ti meni ljut toliko ljubi te brat, ko mi tebe toliko iznervirao"Sto ti je jedina zanimacija u zivotu plakanje po forumu" brate nisam ti ogledalo, sta si toliko napaljen? Ja sam svjestan se igrica igra ingame, ali ti si na ovoj zalbi odigro turfova vise od kolega na svim serverima zajedno, samo ne znam s kim.. Mislis da smo mi uplaseni a tu nam drhtis i treses se dok pokusavas obranit svoju fam i clanove.. Bitno da ti nas tu ne psujes samo ti idi lovi tamo djecu po vrticu, ocito ti je to zanimanje u slobodno vrijeme, za koje ni ne znam dali postoji?
Ti si brate najjaci ti sa 30 godina jos spavas ceo dan na igricu a meni pricasZato si ti VIP poznata ličnost na grandu i nigde drugde Možda si poznat u svom razredu, ali možda
Slabo ti mga taj moj bivsi clan, zaposli nekog drugog I no stres, tebi se nisam ni obratio neznam šta si ti izgubio stvarnoTi si brate najjaci ti sa 30 godina jos spavas ceo dan na igricu a meni pricas
nemojte se ukakivat samo
molim vas