Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
818
Players nickname
Leon Cursed
Suspect ID
1361
Date of violation
Apr 26, 2023
Time of violation
22:44
Proofs
https://youtu.be/-rXEbdpgwlo

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Pa da jbg vi ste ti, 👻. Dosli iz najmracnijih rupa da nam objasne par stvari pa da de zavuku ponovo. Evo cisto da ti se izvinim zato sto ti evente uzimam tu jbg nije moj cilj bio uvrijedit te.. 😢
Polako šta si se uprpio tek smo počeli :) pa ne vidim baš da ste uzeli nešto mnogo kad na nas naiđete 😂

bigguccisosa

Player
Player
ja prospavao, bio jest, pio jedno mafijato a lik jos uvjek se objasnjava 🤣🤣🤣🤣🤣
ovaj ex administrator nema pov, oce pc check komedija
"tek smo poceli" 🤓🤓 pa ako vako pocinjete bez pova bolje ni nemojte

Tobias Rieper CREW

Player
Player
" ali videcemo mi kad dodju oni na informal" 🤓🤓
Ma na informalu smo se tek usrali kad dođete...popi ti više tih mafijata da utripuješ mafiju još malo 🤣 bolje nastavi da pajkiš. Prespavao sve odradio, a opet na sunce nisi izašao e jbg nema pomoći ipak

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Promeni pelene dovde se oseća koliko si se ukakio 😂 I pitaj tamo učiteljicu da te nauči tu gramatiku slabo ti ide nešto. Svaka reč svoju politiku vodi 😂
"tek smo poceli" 🤓🤓 pa ako vako pocinjete bez pova bolje ni nemojte

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Najjači fornite gejmeri se svađaju za cheat pa de ovo ima ne znam dal da kad ovo vidim dal da se umijem ili ubijem.
Ti još nisi u krevecu? Dečko 21h je odavno treba da si u krevecu ujutru ideš u vrtić. Smer ka vrtiću --------> 🚼

bigguccisosa

Player
Player
ovaj brat reaper mora da obozava maloletnice zato sto mu rec "kid" "dece" ne izlaze iz usta 🤭

Tobias Rieper CREW

Player
Player
ovaj brat reaper mora da obozava maloletnice zato sto rec "kid" "dece" ne izlaze iz usta 🤭
Dobro druze sad vec preterujes sa ovim bolestinama. Vidim da si bas opsednut samnom :D potpisacu ti taj autogram neka ide zivot, onda mozes u miru da ides da se hvalis drugarima u vrticu :D

bigguccisosa

Player
Player
definitivno sam JA taj koji je opsednut 🤣
kako sto sam vec rekao potpisi brate pa da se hvalim ljudima da ovaj lik obozava vrtic da taj zbor ne vadi iz uste

Teo Onfroy

Player
Player
Dobro druze sad vec preterujes sa ovim bolestinama. Vidim da si bas opsednut samnom :D potpisacu ti taj autogram neka ide zivot, onda mozes u miru da ides da se hvalis drugarima u vrticu :D
e tebra kazi mami da danes ne dolazi kod mene zauzet sam.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom