brate postavi pov kakav pc checkAdministratori mogu odraditi pc - check da se uverite da ne koristim nikakav cheat i da je bio samo double tap
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brate postavi pov kakav pc checkAdministratori mogu odraditi pc - check da se uverite da ne koristim nikakav cheat i da je bio samo double tap
Polako šta si se uprpio tek smo počeli pa ne vidim baš da ste uzeli nešto mnogo kad na nas naiđetePa da jbg vi ste ti, . Dosli iz najmracnijih rupa da nam objasne par stvari pa da de zavuku ponovo. Evo cisto da ti se izvinim zato sto ti evente uzimam tu jbg nije moj cilj bio uvrijedit te..
Ma na informalu smo se tek usrali kad dođete...popi ti više tih mafijata da utripuješ mafiju još malo bolje nastavi da pajkiš. Prespavao sve odradio, a opet na sunce nisi izašao e jbg nema pomoći ipakja prospavao, bio jest, pio jedno mafijato a lik jos uvjek se objasnjava
ovaj ex administrator nema pov, oce pc check komedija
" ali videcemo mi kad dodju oni na informal"
ja prospavao, bio jest, pio jedno mafijato a lik jos uvjek se objasnjava
ovaj ex administrator nema pov, oce pc check komedija
"tek smo poceli" pa ako vako pocinjete bez pova bolje ni nemojte
Ti još nisi u krevecu? Dečko 21h je odavno treba da si u krevecu ujutru ideš u vrtić. Smer ka vrtiću -------->Najjači fornite gejmeri se svađaju za cheat pa de ovo ima ne znam dal da kad ovo vidim dal da se umijem ili ubijem.
Dobro druze sad vec preterujes sa ovim bolestinama. Vidim da si bas opsednut samnom potpisacu ti taj autogram neka ide zivot, onda mozes u miru da ides da se hvalis drugarima u vrticuovaj brat reaper mora da obozava maloletnice zato sto rec "kid" "dece" ne izlaze iz usta
e tebra kazi mami da danes ne dolazi kod mene zauzet sam.Dobro druze sad vec preterujes sa ovim bolestinama. Vidim da si bas opsednut samnom potpisacu ti taj autogram neka ide zivot, onda mozes u miru da ides da se hvalis drugarima u vrticu
Slazem sedefinitivno sam JA taj koji je opsednut
Evo ga jos jedan krimos iza RGB tastature Nemoj da pustim macku na tebee tebra kazi mami da danes ne dolazi kod mene zauzet sam.
Evo ga jos jedan krimos iza RGB tastature Nemoj da pustim macku na tebe
Sto si nervozan batonga? Jel treba merac za pritisak ? A DANES cu joj reci opusteno pismenost na nivou