a ti znas sta mozes da uradis i ti i ovi tvoji npc-jevi zajedno sa onom jajarom darkom da me povucete i izbacite iz usta porodicu Auditore !!!!a ti buke tebi bolje ide da farmas tekete jer nisi ni zasto drugo
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!a ti znas sta mozes da uradis i ti i ovi tvoji npc-jevi zajedno sa onom jajarom darkom da me povucete i izbacite iz usta porodicu Auditore !!!!a ti buke tebi bolje ide da farmas tekete jer nisi ni zasto drugo
a ti nebi ni znao za za grand da ti nije bilo modze uvukasimu se u supak i samo ti snjure vire iz guzicea ti znas sta mozes da uradis i ti i ovi tvoji npc-jevi zajedno sa onom jajarom darkom da me povucete i izbacite iz usta porodicu Auditore !!!!
nevidim razlog za pominjanje mudje nadam se da ce da se kazni ovoa ti nebi ni znao za za grand da ti nije bilo modze uvukasimu se u supak i samo ti snjure vire iz guzice
Mg na disc , braoUbili su mog druga i uzeli mu pusku mi smo ih lovili i dosli smo na autoput i krenuli su prvi pucati bez brojanja od 5 sec.
G.P.6.15- Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
ajde molio bih Auditore da se ne petlja,niko vas nista nije pitao. brite za svoje warnove nas se prodjitei pisi sa svog acc a ne da se krijes jajaro
Krivo ti zasto nemas tikete vise od njega?a ti buke tebi bolje ide da farmas tekete jer nisi ni zasto drugo
HAHAHAHA mg a nisam govorio nikoje informacije preko discorda doktori to boze.Mg na disc , brao