By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!hvala ti sto pratis moje strimove! samo da znas za ss se dobija 60 dana.Covek psuje kao kocijas i daje neadekvatan primer mladjoj deci. Psuje nas nepotrebno a ja nemam majku i to me je povredilo. Resite ovo smece i dajte mu zasluzenu kaznu.
Opalim te kurcem po celu za primer deciCovek psuje kao kocijas i daje neadekvatan primer mladjoj deci. Psuje nas nepotrebno a ja nemam majku i to me je povredilo. Resite ovo smece i dajte mu zasluzenu kaznu.
Ima prava da psuje evo i ja cu: Jebem ti majku mrtvu u picku da je rasturim druze gurnem joj ceo kurac da joj organe izvadim onako jako buraz razumesCovek psuje kao kocijas i daje neadekvatan primer mladjoj deci. Psuje nas nepotrebno a ja nemam majku i to me je povredilo. Resite ovo smece i dajte mu zasluzenu kaznu.
nemoj nosonja da pricasAjde be cuti 10 godina imas.Na to sve toliko si sazreo da imas devojku kada idete iz skole pitas da se drzite za ruke ajde be ne kenjaj mnogo i ne moze covek nista dobiti iz dzaba reportate kad ne mozete.Poz bato
au sad si ga AHAHAAHA aunemoj nosonja da pricas
kad cete da naucite da se toksicnost lidera ne odnosi na lidera neformalne
ray gold jedini koji je dobio i to je to, sve ostale zalbe na toxicnost lidera su reject nemoj da se pravite pametni plus na strimu je strimer toxic ima pravo da radi sta god
Kad dobiju drugi vama odgovara, a kad je vas u pitanju onda ne???? Aj ne seri balvako jedan balavi i nek odluci onaj ko je zaduzen za to.ray gold jedini koji je dobio i to je to, sve ostale zalbe na toxicnost lidera su reject nemoj da se pravite pametni plus na strimu je strimer toxic ima pravo da radi sta god
1. nisam u shuxniKad dobiju drugi vama odgovara, a kad je vas u pitanju onda ne???? Aj ne seri balvako jedan balavi i nek odluci onaj ko je zaduzen za to.
1. Pismen nisi,1. nisam u shuxni
2. karam shuxnu svaki dan
3. nebitan si plus si randy ne kurci se da ne zavrsis kao ostale shuxnice koje sam karao
Postovana administracijo, mislim da ovakvim individuama nije mesto ni u kakvom drustvu, a kamoli na Grandu. Ako smo ovo dozvolili, onda nema smisla nista.Ima prava da psuje evo i ja cu: Jebem ti majku mrtvu u picku da je rasturim druze gurnem joj ceo kurac da joj organe izvadim onako jako buraz razumes
Imas Snapchat od mame jel ti to jebes svoju majku ili ?
Pod pravilom TOXICNOST LIDERA je misljeno toxicnost ingame ili na GRANDRP DISCORDU a ne na strimu .Covek psuje kao kocijas i daje neadekvatan primer mladjoj deci. Psuje nas nepotrebno a ja nemam majku i to me je povredilo. Resite ovo smece i dajte mu zasluzenu kaznu.