zanima me pov od kaspera
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!.Naci druze to sto sam bio nevidljiv je bag a kako mogu ja pucat kroz kamion nitko nije pucao po nogama nego sam piko pored kamiona i hito te i vidi se kako pucas u kamion vidi se krv kada si pucao o cemu
jel to nemas pov pa se pravdas iliNaci druze to sto sam bio nevidljiv je bag a kako mogu ja pucat kroz kamion nitko nije pucao po nogama nego sam piko pored kamiona i hito te i vidi se kako pucas u kamion vidi se krv kada si pucao o cemu ti
Nisam ocekivao od tebe da objavis ovozanima me pov od kaspera
slusaj brate siguran sam 100% da bi vi isto napravili da vam likovi idu po mapi nevidljivi i rokaju mozda ste skuzili neku caku i korisitte lik se penje na krov ne cuje se da se penje i nevidljiv jeNisam ocekivao od tebe da objavis ovo
Bugslusaj brate siguran sam 100% da bi vi isto napravili da vam likovi idu po mapi nevidljivi i rokaju mozda ste skuzili neku caku i korisitte lik se penje na krov ne cuje se da se penje i nevidljiv je
jeli problem dostavit samo da se rijesi odma brate a ne da se prepire sa mnom ode
.sad gledam pov bio sam ispred kamiona a ne kroz kamion a nevidljiv sam to je bag
Dostavi povEvo jednostavno ako ti sumljas da ja nesto imam zahtjevaj pc chek za mn jer ja znam da ja nemam nikakve citove ni nista i da sam cist to sto sam bio nevidljiv to je cisti bug i tjt
Jestjeli problem dostavit samo da se rijesi odma brate a ne da se prepire sa mnom ode
volim te moonyto sto je nevidljiv je do tvojeg pca i ne loadaju ti se stepenice i lik na stepenicima
a na kraju ces mi dostavit xdko je on da mu ja dostavljam pov moze mi popusit kurcinu cak nije ni toliko bitan