znaci puca ih covjek ili igrac ne ubijaju ga prvo pa ga ubiju pa mu stave lisice pa mu dode drugar skine lisice pusti ga pred njima bilo ih je 3 4 i hapsi mene koji nista radio nije
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!znaci puca ih covjek ili igrac ne ubijaju ga prvo pa ga ubiju pa mu stave lisice pa mu dode drugar skine lisice pusti ga pred njima bilo ih je 3 4 i hapsi mene koji nista radio nije
kako znas da sam to ja bio a presvuko se,a ni jedamput nisi reko da se maknem tako daZahtijevam POV od cijele situacije imao si pancir balaclavu i pusku onda si se presvukao i dosao da ometas u sred hapsenja 5 puta ti govorimo da se odmaknes ti i dalje nastavljas krivo ti sto te niko ne voli tako oces i NG u crno da zavijes pa ti ne ide samo provociras i trazis probleme!
kako si ti zaladio u glavu aj ne gubi sekako znas da sam to ja bio a presvuko se,a ni jedamput nisi reko da se maknem tako da
Brate gubit ce te se vi ko pd jel ste previse umislili jos 2 mass se uplouduju za vas jada lider sta vas je ubacio take poput vaskako si ti zaladio u glavu aj ne gubi se
Pored policije nikad strah za zivotNemas strah za zivot ? ne bojis se dok je pucnjava ?
kao PD* jer ste* jadan lider* sto je ubacio takve poput vas* nauci da pises maloumniceBrate gubit ce te se vi ko pd jel ste previse umislili jos 2 mass se uplouduju za vas jada lider sta vas je ubacio take poput vas
Ajde golube letis nestokao PD* jer ste* jadan lider* sto je ubacio takve poput vas* nauci da pises maloumnice
Trebacemi tvoj reduxznaci puca ih covjek ili igrac ne ubijaju ga prvo pa ga ubiju pa mu stave lisice pa mu dode drugar skine lisice pusti ga pred njima bilo ih je 3 4 i hapsi mene koji nista radio nije
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
- Čeka se odgovor ID-a 41271 Ima 12 sati da odgovori.