By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kakav citer mamu mu jebemNerealno pucanje
ZVUK SA ASFALTAAAA
pa pustite coveka da cituje sta he tu toliko lose. i onako vecina makedonaca nije nijakav nacionalizam sutera ima hot bokse i ta sranjaNerealno pucanje
ti si hotpa pustite coveka da cituje sta he tu toliko lose. i onako vecina makedonaca nije nijakav nacionalizam sutera ima hot bokse i ta sranja
Skriveni Oskar,Amir za osvajanje sferalibia sauvage 44073 skriveni talenat za osvajanje sfera
ko su ti? samnom barem ne igrajuSkriveni Oskar,Amir za osvajanje sfera
znas ti dobro ko su tiko su ti? samnom barem ne igraju
Hahahah to ti pričam brate, uopšte nije čudno dok lik stoji na OPENu i dok ga pushaju 5 čoveka da ga očiste. Oh kakav čit.. plakyJa ovo prvi put vidim u svom zivotu kako je moguce da hita ovo
Idi ubi se ne znas da brojis skrivas se na sferi a ostalo 2 coveka IQ 20Skriveni Oskar,Amir za osvajanje sfera
Ja mislim da ovaj Xavi cituje iskreno... Uopste ga nisam video kad krenuo da te puca... 1000% ima.. Mislim da treba da dobije BL! A za tebe dragi moj Johnny mislim da bi trebao da obrises Gta i da instaliras minecraft da pravis kuce... A onda kad ti ono malo zeleno govno sto eksplodira i srusi kucu ti ga snimi i okaci ga na ovaj forum da ga ovi banuju.. Jer kako mogao da ti srusi kucicu...Verovatno cituje i on Srdacan pozdrav od Ortege
P.s Sjasite nam sa kurca da se malo i vasa riba popnee ... POZDRAVVVVVVVV BATOOOOO