By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!.bunak ve gubarmışsın sg yurtdışında yat burda ne işin var mk köylüsü
y.Bizde ne konuşulursa ortalıkta herkese anlatırsan ne diyelim arkandan kral adam mı diyelim yoksa oraya peşkeş çeken bi elemansın neresi işine yarıyorsa oradasın kendin becerebilseydin de kendi ailende kalsaydın o zaman
olm sizin ailedekiler bizzat geldi söyledi sen ne anlatıyon dostum =)İrl ticaret nerde ne zaman yapmışım? Varsa göster bende bileyim bu Anıl dediyse yalamak için yapmıştır. Kanıtlasın arkadaş
Çekemeyen sallar dewam ke buyurun daha varmı arttırınolm sizin ailedekiler bizzat geldi söyledi sen ne anlatıyon dostum =)
.aHahaha çekemeyen sallar benlik sıkıntı yok yalamak için devam edebilirsin. Yalamaya
yalama yok dostum, sadece senin avellerine pov request atınca çok iyi sakso çektiginizi hatırlıyorumHahaha çekemeyen sallar benlik sıkıntı yok yalamak için devam edebilirsin. Yalamaya
.neden mesela forumdaki küfürlerini siliyosun anıl sence ss almayacak kadar düşüncesiz birine mi benziyorum? yazdıysan korkup silme hiç gerek yok atıcam zaten adminlere özelden
ulan ne malsın yaa senin şuan burda allahını siksem ne olur gidip admine sakso mu çekersinBirileri yalar birileri dost edinir sen yala sen böyle öğrenmişsin
kendime yakıştırmıyorum diyo forumda adk atıyo xDDDat sıkıntı yok sizin için forum warn ı almaya bile değmez kişisel algılama kendime yakıştıramıyorum