By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nesmeju 2 da me robaju treba bar 3 da ih imawtfk ljudi zeli da rolplejaju i ti im rasturis rp ?
Gdje je tu robanje?Jesmo ti uzeli ista pa da moze biti robanje?Htjeli smo da te tu ostavimo.I pusti cijeli snimak da se vidi sta si ti radio.Takodje nauci pravila pa kaci ljude.robaju 2 iz MG kako sto se vidi na pov ja bi hteo da kaznite ova lica na kraju jos jednom me robali ali nisam tada imao pov upaljen
e pokusaja robanja dok ste bili u NG uniformi, vi i da imate korumpirano nesmete tako da pokusavate da robateGdje je tu robanje?Jesmo ti uzeli ista pa da moze biti robanje?Htjeli smo da te tu ostavimo.I pusti cijeli snimak da se vidi sta si ti radio.Takodje nauci pravila pa kaci ljude.
e pa vi ste mogli balaklavu da mi uzmete kod nas u sahp ako izgubis balaklavu moras platit 100k ili ces dobit suspend1.Radis veliki fearrp i fail rp zato sto neumes da rpas tokom tavke situacije
2.Self report Radis Fearrp I FailRp ukoliko si imao nesto protiv nas trebao si prvo ispostovati nas rp a zatim kaciti
i ja sam hteo da sprecim to pokusavanje robanje jer koj zna kolko puta ste robali nekog ovako1.Radis veliki fearrp i fail rp zato sto neumes da rpas tokom tavke situacije
2.Self report Radis Fearrp I FailRp ukoliko si imao nesto protiv nas trebao si prvo ispostovati nas rp a zatim kaciti
Druze nismo te ni robali jesi li dobro???i ja sam hteo da sprecim to pokusavanje robanje jer koj zna kolko puta ste robali nekog ovako
glupane reko sam pukusaj robanjeDruze nismo te ni robali jesi li dobro???
Pa onda nema za sta da kacis jer samo smo rekli da izadjes ne da izadjes dignes ruke das nam stvari pare i tako dalje.glupane reko sam pukusaj robanje