By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!wareioirForum wariori nista drugo
Mislim da ih to boli , ali Dusane nije fer da kacis na lika 5 zalbi u jednom danuDa mi se klipalo ono kako sam pobio 10 lspd jevaca odma bi islo u neku montazicu al puko kliper
Jadan je lik Dusan Kunecki kad su vidli da nam ne mogu nista odma ide forum zalbica je tu dajte malo da se ispucamo necete jer vam se neda jer ste pickice male samo znate govorit zaustavi vozilo i to je toMislim da ih to boli , ali Dusane nije fer da kacis na lika 5 zalbi u jednom danu
Kad ne bude lik krsio sva moguca pravila 5 puta u danu, nece se kaciti 5 zalbi na njegaMislim da ih to boli , ali Dusane nije fer da kacis na lika 5 zalbi u jednom danu
Takodje samo me zanima jedna stvar, lik je tu uvek na serveru i bas samo ti kacis zalbe na njega?Kad ne bude lik krsio sva moguca pravila 5 puta u danu, nece se kaciti 5 zalbi na njega
Svim ovim komentarima sve govorite o vama. Budite pozdravljeni, zelim sve najbolje.
Jadan si ko i tvoj cijeli FIB pozdavi mi Kayna ne znam kako radi sa tobom al dobroKad ne bude lik krsio sva moguca pravila 5 puta u danu, nece se kaciti 5 zalbi na njega
Svim ovim komentarima sve govorite o vama. Budite pozdravljeni, zelim sve najbolje.
Bato, to što mi nismo kačili na vas žalbe do sad nego smo ćutali zato što nećemo da upropastimu igru i ceo RolePlay to ne mora da znači da niste pravila kršili a evo ako hoćeš javi se na Discord da ti pustim 15 klipova koji su vredni disbana vaše organizacije al su vaši lideri odma prešli na pregovor da ne kačimo jedne druge nego da rešavamo IC što smo mi ispoštovali a zna se ko nije i ko je kakav. Zlo se zlom vraća a vama svako dobro i želim vam isto što želite i drugima!Kad ne bude lik krsio sva moguca pravila 5 puta u danu, nece se kaciti 5 zalbi na njega
Ja sam prisustvovao kada je krsio pravila. Da li mi je zabranjeno da se zalim ako jedan te isti igrac krsi pravila?Takodje samo me zanima jedna stvar, lik je tu uvek na serveru i bas samo ti kacis zalbe na njega?
Neces se ti odmorit dje god da vas vidim rokam vas svaki danJa sam prisustvovao kada je krsio pravila. Da li mi je zabranjeno da se zalim ako jedan te isti igrac krsi pravila?
Mislim da je odgovor NE. Kada budete naucili da postrujete pravila nece vas niko kaciti.
Vi svakako upraopastavate RolePlay svaki dan, tako da navalite koliko god zelite.
Molio bih admina da zakljuca thread kako bi se ovi momci malo odmorili od kuca i uzeli da procitaju pravila. Hvala.
Mozda i tvoji momci da procitaju pravilaJa sam prisustvovao kada je krsio pravila. Da li mi je zabranjeno da se zalim ako jedan te isti igrac krsi pravila?
Mislim da je odgovor NE. Kada budete naucili da postrujete pravila nece vas niko kaciti.
Vi svakako upraopastavate RolePlay svaki dan, tako da navalite koliko god zelite.
Molio bih admina da zakljuca thread kako bi se ovi momci malo odmorili od kucanja i uzeli da procitaju pravila. Hvala.
Klasican MG, za prijavu na forumu ide da roka In-Game.Neces se ti odmorit dje god da vas vidim rokam vas svaki dan
Nije tebi lako...Ja sam prisustvovao kada je krsio pravila. Da li mi je zabranjeno da se zalim ako jedan te isti igrac krsi pravila?
Molio bih admina da zakljuca thread kako bi se ovi momci malo odmorili od kucanja i uzeli da procitaju pravila. Hvala.
Drz se ti momku sutra se vidimo opet ili u zatvoru ili ti na poduKlasican MG, za prijavu na forumu ide da roka In-Game.