.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Toksican si i bolestan lik ,burazeru tebi treba lijecenje ,nase ce kazne proci a ti ces i dalje ostati bolestan ...Ovako da ti objasnim malo bolje,
pre je bilo IC situacija, kad je dosao admin sa IC prelazimo u OOC. Moja zalba se odnosi samo na OOC a ne na IC. Ako vi se zalite na IC onda slobodno okacite snimak sa vase dokaze. Hvala na razumevanje.
Vidiš forum ratniče kako se sve vrati kao bumerangVidim super si covek svaka cast nemas bolja posla al ok ako ti je ovo merak i zanimljivo da smaras druge ljude i nepustis njih da igraju svor rp i dosadjujes im 30 minuta jasno mi je zasto izleda da imas mnogo vremena jel nemas drugare zbog tvog ponasanja i to je to a trebas i ti da dobijes kaznu sto trazis reket nemam vise sta da kazem neka Admini Resavaju
Administrator je tu i slusa sve ,i poslije toga covjek kaci sa svojim savjetima sta je trebao administrator da uradi ,jos napise na to sve "Vredja administratora" zamislite samo o kakvom se covjeku radi u igrici ,sta je spreman uraditi u RL . Tuzibabe, cinkarosi ....nezz ni kako bih te vise nazvao toliko si jadan ....G.P 5.3 ID:41227 vreadja administratora;
G.P 3.1 ID:40554 kaze mi kucar da mu popusim dok je admin tu i dobija utisanje sto po meni stvarno kazna je neozbiljna;
G.P 3.1 ID:41227 kaze mi majmune ispred admina i za to nije dobio kazna sto po menije je uvreda;
G.P 3.1 ID:36836 kaze mi da nisam coveka i svejedno mu je dal ce dobiti ban ili nece sto po meni to nije ponasanje za lider na neformalna organizacija.