Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21400
Players nickname
Ivica Monte
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 13, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/

Joe Masseria

Player
Player
Molim te samo da citavu situaciju okacis ,odnosno citav pov ,situacija prije ovoga njih trojica robaju naseg momka ,jos mu admin kaze ne smijes robati nisi u neformalnoj i to se kao zavrsi super .Citavo vreme pucaju po nama dok smo na autoputu bez upozorenja bez ista ,molim citava situacija da se okaci koja traje mnogo ,mi smo 25 minuta pisali adminu da dodje niko se nije pojavio i onda decko kaci situaciju koja njemu odgovara ,jos da napomenem Igrac 40554 je dobio kaznu 3.1 na listu mjesta . Naravno dostavit cemo i mi pov situacije u kojima rade VDM nekoliko puta ,robaju momka njih 3 ,ponovo pucaju nekoliko puta i na kraju situacije nakon 25 minuta kada je admin dosao decko snima sta njemu odgovara..

Joe Masseria

Player
Player
Ovako da ti objasnim malo bolje,
pre je bilo IC situacija, kad je dosao admin sa IC prelazimo u OOC. Moja zalba se odnosi samo na OOC a ne na IC. Ako vi se zalite na IC onda slobodno okacite snimak sa vase dokaze. Hvala na razumevanje.
Toksican si i bolestan lik ,burazeru tebi treba lijecenje ,nase ce kazne proci a ti ces i dalje ostati bolestan ...

Denis Denko

Player
Player
Vidim super si covek svaka cast nemas bolja posla al ok ako ti je ovo merak i zanimljivo da smaras druge ljude i nepustis njih da igraju svor rp i dosadjujes im 30 minuta jasno mi je zasto izleda da imas mnogo vremena jel nemas drugare zbog tvog ponasanja i to je to a trebas i ti da dobijes kaznu sto trazis reket nemam vise sta da kazem neka Admini Resavaju

Last edited:

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Vidim super si covek svaka cast nemas bolja posla al ok ako ti je ovo merak i zanimljivo da smaras druge ljude i nepustis njih da igraju svor rp i dosadjujes im 30 minuta jasno mi je zasto izleda da imas mnogo vremena jel nemas drugare zbog tvog ponasanja i to je to a trebas i ti da dobijes kaznu sto trazis reket nemam vise sta da kazem neka Admini Resavaju
Vidiš forum ratniče kako se sve vrati kao bumerang 🤘

Joe Masseria

Player
Player
G.P 5.3 ID:41227 vreadja administratora;
G.P 3.1 ID:40554 kaze mi kucar da mu popusim dok je admin tu i dobija utisanje sto po meni stvarno kazna je neozbiljna;
G.P 3.1 ID:41227 kaze mi majmune ispred admina i za to nije dobio kazna sto po menije je uvreda;
G.P 3.1 ID:36836 kaze mi da nisam coveka i svejedno mu je dal ce dobiti ban ili nece sto po meni to nije ponasanje za lider na neformalna organizacija.
Administrator je tu i slusa sve ,i poslije toga covjek kaci sa svojim savjetima sta je trebao administrator da uradi ,jos napise na to sve "Vredja administratora" zamislite samo o kakvom se covjeku radi u igrici ,sta je spreman uraditi u RL . Tuzibabe, cinkarosi ....nezz ni kako bih te vise nazvao toliko si jadan ....

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom